Yine abicimiz batırmazsa@Çiğdem teşekkürler.
Yine abicimiz batırmazsa@Çiğdem teşekkürler.
Belki ters tepecek. Izmir oylari yolda.@xemrexxx melunu elenecek galiba
3 dakika nasıl fark edememişler. Bilmiyordum. Sadece Avrupa kanalında olduysa gerçi kimse fark etmemiştir. Esra kaç saat yapıyor..Evet o da çok iyiydi. Sen bunu biliyor musun.
Doğru düzgün puan alamadım senden... @alperuz@alperuz'un Oyları:
7 puan: Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
6 puan: Las Ketchup - Asereje
5 puan: Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
4 puan: Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
3 puan: Indila - Derniere Danse
2 puan: Manu Pilas - Bella Ciao
1 puan: Shakira & Maluma - Chantaje
Ben bu kadar iyi gittiğimi bilmiyordum valla. 😱@mrt-06 isyanın ikinciliğe miydi?
Avrupa'dır yoksa olay olurdu. Şarkı mırıldanıp duruyor hayat dolu kadın ya.3 dakika nasıl fark edememişler. Bilmiyordum. Sadece Avrupa kanalında olduysa gerçi kimse fark etmemiştir. Esra kaç saat yapıyor..
Oyyy senin yerim Hoş geldinÇav Bella seçen arkadaş sanırım @mrt-06 harika seçim
İlk teşekkürüm sana gelsin yaşlı balık @The_Erinch@The_Erinch'in Oyları:
Shakira & Maluma - Chantaje 1
Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro 2
Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego 3
Las Ketchup - Asereje 4
Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito 5
Manu Pilas - Bella Ciao 6
Indila - Derniere Danse 7
Yapıcam Derslerine ağırlık verirsin hem güzel olurOha oha 😱 Yapma..
İnşallah zirveyi alırsın ama sağcılar sevmeyebilirOyyy senin yerim Hoş geldin
İşte tam olarak bu @mrt-06 @Forumdash şimdi oldu Aile herşeydir @Bully @Maskeli Fedai @eskici @serhatt @alperuz @sokak sanati @xemrexxx @Ahmed @xBUGRAx2. Puan Durumu:
61 | Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi - Despacito
60 | mrt-06 | Manu Pilas - Bella Ciao
58 | xBUGRAx | Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
56 | bazinga | Las Ketchup - Asereje
54 | dreamy | Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
50 | Ahmed | Indila - Derniere Danse
45 | xemrexxx | Shakira & Maluma - Chantaje
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu @BesaleT @ozmoturk @DarkLegenD
Heee o da çok güzel bir detay. Ben de böyleyim işte..Avrupa'dır yoksa olay olurdu. Şarkı mırıldanıp duruyor hayat dolu kadın ya.
Ben tam puan bekliyordum nasıl bir ipucuydu.
Iyi vermişsin bu hafta favorim oldun.Güzel puan @Ahmed teşekkürler, evet genelde hedeflerimiz benzer oluyor. Ben de senin şarkıyı düşünmüştüm.
3ün nesi kötü ayol.
Elenmesi gerekiyorBelki ters tepecek. Izmir oylari yolda.