bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,286
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Overrated bir şarkı bence.Ai Se Eu Te Pego
Overrated bir şarkı bence.Ai Se Eu Te Pego
Bayramda ziyaretinize gelirim merak etmeyinKötü adam @kerem seni yedirmeyen biziz @Forumdash
Sonuna kadar hak edilmiş bir sonuç Çatlayabilirsin
@Forumdash la mutlu olduk @alperuz@alperuz'un Oyları:
7 puan: Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego
6 puan: Las Ketchup - Asereje
5 puan: Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito
4 puan: Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro
3 puan: Indila - Derniere Danse
2 puan: Manu Pilas - Bella Ciao
1 puan: Shakira & Maluma - Chantaje
Tam tersi şarkımla olduğu gibi bu görsellerle de konunun kalitesini yükseltiyorum.Bana bu fotolarla gelme, konu kalitemi düsürüyorsun.
Sende Pargalı kibri sezdim Ban is comingNe yapsam arkamda durdunuz Güç zehirlenmesi yaşıyorum
Kimse görmemis, körler.@The_Erinch'in Oyları:
Shakira & Maluma - Chantaje 1
Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro 2
Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego 3
Las Ketchup - Asereje 4
Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito 5
Manu Pilas - Bella Ciao 6
Indila - Derniere Danse 7
Yarışmada bi oynayamadım.. Hep üzülüyorum..
İyi karar vermişsin @Forumdash@Ahmed'in Oyları:
6p - Shakira & Maluma - Chantaje (Normal haftada belki de çok yüksek vermem ama diğer şarkılar iyi değil diye bu şarkı parlıyor resmen. )
5p - Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito (Bu şarkıya aşırı ötesi maruz kaldığımız için riskli bir şarkıydı ama kötünün iyisi diye yüksek verdim. )
4p - Las Ketchup - Asereje (Bu şarkı benim de aklımda vardı, seninle genelde seçim için düşündüklerimiz benzer )
3p - Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego (Ergenlikde çok maruz kaldığım şarkı. Şimdi pek sevmesem de, o zamanlar aşırı dinlerdim. )
2p - Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro (Direkt 1 puanı basacakdım ama altdakine göre daha iyi. )
1p - Manu Pilas - Bella Ciao (Atacan nalaka bu şarkıyı seçtin, onu geçtim peki neden lyrics videosu koydun? Hiç beğenmedim seçimini, özür dilerim. )
Diss atasım geldi sadece.@mrt-06 niye öfke saçıyor yine en yüksek puanlarımdan birini vermiştim oysa.
Bunun ne olduğunu halla anlamadım, sürpriz yumurta gibi.Buldu mutluluğu.
@sokak sanati demişti doğruymuş benmişim. 😱@Çiğdem'in Oyları:
7 Manu Pilas - Bella Ciao
6 Forumdash(Çiğdem) | Luis Fonsi & Daddy Yankee - Despacito Henüz kendime tam veremedim bu hafta seçimide yaptımız halde
5 Dan Omar & Lucenzo - Danza Kuduro en iyi 3 seçimden biriydi
4 Shakira & Maluma - Chantaje
3 Indila - Derniere Danse
2 Las Ketchup - Asereje
1 Michel Telo - Ai Se Eu Te Pego Ben trol sandım reklam şarkıları gibi yanı böyle yabancı şarkı duymamıştım böyle tarzda tarzı neyse artık
İstediğini sez Ban man yokSende Pargalı kibri sezdim Ban is coming