Benim ikisi bir.Kendine dev aynasında değil boy aynasında bir bak %
En azından önceden zevkle dinlediğim şarkılar, canlı performansların hiçbir ilgi çekiciliği yok
Bu fotoyu kabul etmiyorum..Arkadaşlar @Forumdash abicim az geç gelecek oyüzden bir diğer sahibi olarak şarkımızın puanlarınıza tepkileri ben verecem @Forumdash geldindede oradan devam ama 30 mesaj yazacak hatta 40 yazdırıcaz ona @kerem
Aile temsili olarak teşekkürler gelecek @Ahmed @xBUGRAx @bazinga @dreamy @xemrexxx @mrt-06 @serhatt @sokak sanati @The_Erinch @alperuz @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 83109
Gitsin19.42 geçe attı. Gidici gibisin. @kerem çocuğu artık kandırma. Gerçekleri şöyle.
Ekli dosyayı görüntüle 83116
Gidiciyim galiba. @kerem19.42 geçe attı. Gidici gibisin. @kerem çocuğu artık kandırma. Gerçekleri şöyle.
Çok az kaldı yapmama.Hemen yap
Ben zaten isim yazmadından dolayı şuan sonuclar bunu kullanıyorum cnm @ForumdashBu fotoyu kabul etmiyorum..
Oha shopa gel, ben bile kendimden süphe ettim. 😱[USER=86229]@xBUGRAx[/USER] @Ahmed @Çiğdem @Forumdash @Bully19.42 geçe attı. Gidici gibisin. @kerem çocuğu artık kandırma. Gerçekleri şöyle.
Gitsin
Gidiciyim galiba. @kerem
Kulak yok onlarda boşverEn doğru seçiminden biriydi @dreamy @sokak sanati
Oha shopa gel, ben bile kendimden süphe ettim. 😱USER=86229]@xBUGRAx[/USER] @Ahmed @Çiğdem @Forumdash @Bully
1leri basmaya başladılar.İnşallah kıymeti bilinir derken mesaj gönderdi sana. Kalite zaten hiç sevilmedi bu forumda hiç.