Until Dawn - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Son sahnede kurtulanda oysa eğer havlulu ve son sahnedeki kızı sevdim ikisi aynı kişimiydi jesle karıştırıyorum hep :F
images

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
şuan videoya b aktım ben semden bahsediyormusum :A Jes diye söyleyerek :F Asly dısında ikisini isimlerid e çok benziyor semden bahsedip jes diye söylüyorum bazen :F

sem ve crish öndeler kız ve erkeklerde bende :A
Bu kızı pek sevmiyordun sanki :F
Bende diyorum Jessica ne alaka acaba acıdığı için mi seviyor çünkü hiç senin tipin değil yani :A
Benlik :A

• Güldürdün
Bu kızı pek sevmiyordun sanki :F
Bende diyorum Jessica ne alaka acaba acıdığı için mi seviyor çünkü hiç senin tipin değil yani :A
Benlik :A
Semi jessica diye anlatıyormusum :F Sem jem benziyor isimlerde :A Videodaa kesin semi övüp jes demişimdir videoda ilk gelen sarısın kim :F

Ben nedense dus ve havluyla kostuktan sonra ona ısındım komik geldi bana :F Son sahneler zaten bütünleştik onla nefes alma sahneleri :A Diğeri dağ evinde saçmalayan kız evet senin mal kadınına uyuyor :A

Semi jessica diye anlatıyormusum :F Sem jem benziyor isimlerde :A Videodaa kesin semi övüp jes demişimdir videoda ilk gelen sarısın kim :F

Ben nedense dus ve havluyla kostuktan sonra ona ısındım komik geldi bana :F Son sahneler zaten bütünleştik onla nefes alma sahneleri :A Diğeri dağ evinde saçmalayan kız evet senin mal kadınına uyuyor :A
Off güldürdün beni :F
Bornozlu bir karaktere ısınanı ilk tefa görüyorum :A
Evet nefes alışverişi aşırı heyecanlıydı çom gerildim :A

• Güldürdün
Off güldürdün beni :F
Bornozlu bir karaktere ısınanı ilk tefa görüyorum :A
Evet nefes alışverişi aşırı heyecanlıydı çom gerildim :A
Öldümü kaldımı diyoruz evin ortasın da dus alıyor :F Bana eğlenceli geldinden dolayı birde senin kız senin adamla demi karıstırmıyorsam yine çok şey sahneleri ettiler gözüme battılar :A Dağ evinde oyunu oynayan adam senin kıza saydırmıstı :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Öldümü kaldımı diyoruz evin ortasın da dus alıyor :F Bana eğlenceli geldinden dolayı birde senin kız senin adamla demi karıstırmıyorsam yine çok şey sahneleri ettiler gözüme battılar :A Dağ evinde oyunu oynayan adam senin kıza saydırmıstı :F
Evet hatırladım :F

Hayır duşta da baya kaldı yani millet ölüm kalım savaşı veriyor bu rahat rahat yıkanıyor :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy