Pamuk yastıkla boğmalı seni. SsPamuk gibi olduk...
Pamuk yastıkla boğmalı seni. SsPamuk gibi olduk...
Pamuk yastıkla boğmalı seni. Ss
Reisine basmışlar ilacı yine boş bakıyorduHadi oradan, ben de reisim gibi çok güçlüyüm. Ölmem...
Arkasından konuştun, hainlik yaptın. Bir de utanmadan yüzüne baraka bana emanet dedin...Mert reisimin elenmesi benim suçum değil..
Hainesler diziyi bitirdi, ben 3. sezonu bitirdim@MasacRE dizide ne durumdasınız
Bu daha iyi günleri Kolsuz reisin çöküşü başlıyor...Kıza kolsuz deyip duruyorduk ama bu kadar rezilliği ben bile beklemiyordum Büyü mü yaptınız kıza ne yaptınız, azıcık olan kolu da gitmiş Mert'in elenmesiyle
Aynı şekilde 3 bitti kütük dostum 4'ü de sabaha hallederim Yarın telefonu kapatıp full diziyi izleyeceğim @SherlockHainesler diziyi bitirdi, ben 3. sezonu bitirdim
Melun Aycan'ımdan uzak durmalıBu daha iyi günleri Kolsuz reisin çöküşü başlıyor...
Benim daha sürer, yavaş yavaş izliyorum sizin gibi yamyam değilimAynı şekilde 3 bitti kütük dostum 4'ü de sabaha hallederim Yarın telefonu kapatıp full diziyi izleyeceğim @Sherlock
Hainesler diziyi bitirdi, ben 3. sezonu bitirdim
Aynı şekilde 3 bitti kütük dostum 4'ü de sabaha hallederim Yarın telefonu kapatıp full diziyi izleyeceğim @Sherlock
Hahahaha ağla. Onu eleyene kadar rahat yok bana.Melun Aycan'ımdan uzak durmalı
Darbe vakti gelmiş @Hainli FedaiHahahaha ağla. Onu eleyene kadar rahat yok bana.
Elif alırReisim sembol koleksiyonuna bir yenisini daha ekleyecek şimdi
Hainlerle konuşmuyorum bu konudaNasıl bitti ama üçüncü sezon... Hainku beğendin mi, hiç sesin çıkmıyor?
@Bully'e ihanet edememDarbe vakti gelmiş @Hainli Fedai