OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 18-24 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea'de @pompy Dönemi!

tvUNLY.jpg

Şampiyonluk parolası ile lige başlayan Chelsea'de işler istenilen düzeyde gitmiyordu, bunun üzerine bugün Chelsea yönetimi teknik direktör Frank Lampard ile yollarını ayırdığını açıkladı. Yerine ise sürpriz bir isimle hemen anlaşma sağlandı. Daha önce İrlanda milli takımını çalıştırmış olan teknik direktör @pompy, Chelsea'nin başına geçti. Yaptığı basın açıklamasında, "Oyuncularıma güvenim tam, en kısa sürede takımımızı toparlayıp şampiyonluk hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz. Oyuncularıma oldukça farklı metotlarla antrenman yaptıracağım, farkı kısa sürede hissedeceksiniz." dedi.

Tecrübeli teknik adama ve Chelsea camiasına hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz...

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

@pompy reis hayırlı olsun. Sihirli cadılı bi şeyler yapıp yine bizi ekarte etmezsin umarım.:Z

Ben başta @Dosi ye Norwich neden verildi anlamadım. LVP, MC veya Chelsea'den birini verebilirdik ona.
Galiba tepki gelinir diye bana o takım uygun görüldü. Sorun değil ben eğlencenize dahil olmak istedim ve kendimi her geçen gün geliştirmeye başlıyorum. Güçlü takımları batırmak istemem ilk deneyimimde :A İleriki zamanlarda bu turnuvanın devamı gelirse daha tecrübeli ve eşit şartlarda yarışmış olurum sizlerle🤗 @Sherlock
aslında ben City takımını almanı isteyecektim @Sherlock tan kabul eden çıkmayacak diye yazmamıştım.

Tepkiden veya benim kabul edip/etmemden ziyade en başta üç güçlü takımı dahil etmeme kararı almıştık, Norwich ise kura çekimine dahil ettiğimiz son takımdı ve boştu. Bu yüzden @Dosi onu almak durumunda kaldı. Önce @pompy, ardından @Dosi gelse aldıkları takımlar tam tersi olacaktı. @Dosi geldiği zaman koyduğumuz kurala uyma zorunluluğumuz vardı yani, yapabileceğim bir şey yoktu. :D

Ben aramıza katılması için evet oyu verdim ama çok adil mi diye sorarsanız birşey diyemem.Açıkcası ben kurada şanslı olduğum için pek yorum yapamıyorum ama kurada düşük bütçeli takım çıkan arkadaşlar açısından baktığımda bende çok hoşnut olmazdım.Neyse dediğim gibi ben geçer oyumu verdim.Chelsea ile yeni kariyerinde başarılar 🤣

• Beğendim
Reactions: Dosi and Sherlock
Tepkiden veya benim kabul edip/etmemden ziyade en başta üç güçlü takımı dahil etmeme kararı almıştık, Norwich ise kura çekimine dahil ettiğimiz son takımdı ve boştu. Bu yüzden @Dosi onu almak durumunda kaldı. Önce @pompy, ardından @Dosi gelse aldıkları takımlar tam tersi olacaktı. @Dosi geldiği zaman koyduğumuz kurala uyma zorunluluğumuz vardı yani, yapabileceğim bir şey yoktu. :D
bilgisarayın taktiği mantıksızdı @Sherlock

Ben aramıza katılması için evet oyu verdim ama çok adil mi diye sorarsanız birşey diyemem.Açıkcası ben kurada şanslı olduğum için pek yorum yapamıyorum ama kurada düşük bütçeli takım çıkan arkadaşlar açısından baktığımda bende çok hoşnut olmazdım.Neyse dediğim gibi ben geçer oyumu verdim.Chelsea ile yeni kariyerinde başarılar 🤣
Peki bana olumlu baktın mı? :A
Norwich takımım😎

• Güldürdün
Reactions: secquin
Kısmet değilmiş ama böylesi iyi. Chelsea ile hepinizi alt ederdim çünkü :A
Takımımla alıştık birbirimize. Hedef 16 görünüyor. Bu hedefi korurum elbet ama 15 yapmaya çalışacağım :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Ah be.
Neyse farklı yenilmediğim sürece tatmin ediyor beni :A yeni transferlerle şeytanın bacağını kıracağım :A
Aslında sürpriz bekliyordum da, bu da sürpriz sayılır. Birkaç önemli futbolcumu idmana soktuğum için oynatmamıştım. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ligde ilk gol attığımız maçta, Cavani hat-trick yaptı ve 3-2 kazanmayı başardık. :Z

Radikal değişiklikler gelecek bazı transferler doğru çıkmadı maalesef

Leicester City karşısında varlık gösteremedik ve farklı bir mağlubiyet aldık. @Siyagriyus hocamızı ve takımını tebrik ediyorum...

3JGoI2.png

Güçlü rakip karşısında deplasmanda güzel bir beraberlik aldık. :Z

@bazinga senin futbolculara kastın mı var. Niye agresif ayarladın taktiği.😡 Hemde sarı bir hakemde. Umarım benim e oyuncuları sakatlamazsın:(
Benim taktiğe nasıl bakıyorsun. :A Güçlü rakiple baş etmek için bazı tedbirler gerekiyordu. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: sokak sanati
Büyük maç 3-3 beraberlikle sonuçlanmış... İçerde galibiyet bekliyordum ama 2 kez geri düştüğümüz maçta en azından yenilmemek de iyidir...

Fav10 Ligi - 5. Hafta (19 Mayıs) Toplu Sonuçlar:

Ligde 5. hafta maçları oynandı. Tottenham ile Manchester United arasında oynanan dev maç 3-3'lük beraberlik sonuçlandı ve izleyenlere büyük keyif verdi. Bu iki takımın berabere kalmasıyla tüm maçlarını kazanmayı başaran tek takım olarak Arsenal kaldı.

cyVK4j.png

j4upXk.png

@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy

4 tane beraberlik var bu hafta.:( Neyse 1 haftalık arada oyuncularım bi dinlensin:Z

@Turkuazz sende mi antrenman kampına girdin.:A MU girmediyse zirveyi unut @MEnes :A

@pompy sen yokken Chelsea daha az gol yiyordu reis. İlk kez mi oynuyorsun:A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Turkuazz and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...