Gerçek hislerin miTebrikler @denizz19 nice kaliteli mesajlara, iyi ki varsın ve forumumuza renk - kalite katıyorsun.
Hediyen
Tabii ki. Baksana ne kadar kalite kokan bir kutlama konusu açmışsın kendine.Gerçek hislerin mi
Anlayana sağlam bir gider içeriyor aslında o kısa mesaj Kutlama konumu benim açmam forumun ayıbıdırTabii ki. Baksana ne kadar kalite kokan bir kutlama konusu açmışsın kendine.
Haklısın senin gibi değerli bir şahsiyetin 110.000 gibi kritik bir mesaj eşiğine ait konusunu açmamış olmamız çok büyük ayıp.Anlayana sağlam bir gider içeriyor aslında o kısa mesaj Kutlama konumu benim açmam forumun ayıbıdır
Sen geç dalganı bu forumu ayakta tutan bu kadar eski kaç üye var elinde hoş beni artık kaybettin zaten gırgır şamatama bakma yani. Zaten yarın akşam gidiyorum uzun bir süre de gelmem hak etmiyorsunuz beniHaklısın senin gibi değerli bir şahsiyetin 110.000 gibi kritik bir mesaj eşiğine ait konusunu açmamış olmamız çok büyük ayıp.
Ne kadar antipatik bir hareket değil miBen bana Özel hediye ettin sandım ve önce @denizz19 ' a hediye etmişsin. Elektirik ve suyu kestim!
Sana şu an hediye etmedim ki 400 binde hediye etmeyi umduğumu belirttim. Ayrıca Asereje hepimizin şarkısı, senini benimi olmamalı.Ben bana Özel hediye ettin sandım ve önce @denizz19 ' a hediye etmişsin. Elektirik ve suyu kestim!
Senin gibisi yok tabii ki, Gökhan Özen var aslında da onu foruma getirmemiz çok zor... Bence de gelmemelisin ne yazık ki hak etmiyoruz seni.Sen geç dalganı bu forumu ayakta tutan bu kadar eski kaç üye var elinde hoş beni artık kaybettin zaten gırgır şamatama bakma yani. Zaten yarın akşam gidiyorum uzun bir süre de gelmem hak etmiyorsunuz beni
Eskilerden neden kimse kalmadı çuvaldızı biraz sapla bence kendine diyerek bu yersiz sohbeti sonlandırıyorum. 😉Senin gibisi yok tabii ki, Gökhan Özen var aslında da onu foruma getirmemiz çok zor... Bence de gelmemelisin ne yazık ki hak etmiyoruz seni.
Teşekkür ederim Umut Muhteşem bir hediye Daha sahicisin en azından yapmacık değilsin.@denizz19 Tebrikler. Çok alfa bi konu olmuş. Umrumda değil konusu
Hediye olarak sön açıklaması ile kendini sevdiren Hazal Kaya hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 82755
5. Yıl gibi özel bir tarih için bile bana kuru bir tebrik bile etmemiştin bak o geldi aklıma 😡Sana şu an hediye etmedim ki 400 binde hediye etmeyi umduğumu belirttim. Ayrıca Asereje hepimizin şarkısı, senini benimi olmamalı.
Teşekkür ederim Umut Muhteşem bir hediye Daha sahicisin en azından yapmacık değilsin.