- Reaksiyon puanı
- 68,575
- Puanı
- 1,060
Rüyasında bile göremez@serhatt benim diyorsun yani .ss
Rüyasında bile göremez@serhatt benim diyorsun yani .ss
intihar ederim öyle bir şey olursa ya da hadım olurum yine de olmaz o dediğin@serhatt benim diyorsun yani .ss
@xemrexxx aşkındam ölüyor, bir şans ver .ssRüyasında bile göremez
Sen zaten evde kaldığın için hadım sayılırsınintihar ederim öyle bir şey olursa ya da hadım olurum yine de olmaz o dediğin
Aşk laftan anlamaz.intihar ederim öyle bir şey olursa ya da hadım olurum yine de olmaz o dediğin
GEBERSİN BİN BETER OLSUN SÜRÜNSÜN@xemrexxx aşkındam ölüyor, bir şans ver .ss
Bu ecünnü başına 150 lira bile çok, haklısın150 bin TL'lik saat nedir yaa. Zaman makinası mı? Altı üstü saat yani. Sanki geçmişe geleceğe gidiyor
Gene ne varrr bee@Forumdash ın saçları döküldü yaşlılıktan bir kere
Döne döne bunun etiketine mi döndün, git tüm mesajlara bakGene ne varrr bee
Paçoz sineme bile alirdim bişeyler düşünBiz evlenirken cimri @Forumdash bi çeyrek bile takmamıştı, boşanırken donuna kadar alacam, toz kondurmadığı herif neler yapıyor ecünnüye @Çiğdem @xemrexxx @alperuz @eskici @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Özgür @Sherlock @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @dreamy @mrt-06 @sokak sanati
Ne süpürgesi etmesi zaten çali gibiydi saçlarin
Ne süpürgesi etmesi zaten çali gibiydi saçlarin
Kenandan vuruyorsunuz kaç gündür @Forumdash ı görmüyorum sanmayın ayoll @sokak sanati @alperuz @xemrexxx
Kalbine iner de def olur diye uğraşıyorumKenandan vuruyorsunuz kaç gündür @Forumdash ı görmüyorum sanmayın ayoll @sokak sanati @alperuz @xemrexxx
Aynen bacım yaaaKenandan vuruyorsunuz kaç gündür @Forumdash ı görmüyorum sanmayın ayoll @sokak sanati @alperuz @xemrexxx
Saçlarımı