İlk tur bittimi A B C oy verebilmiştim bu akşam diğerlerini tamamlıcaktım @The_Erinch
Bu akşam ikinci turu hepsini oylarım en iyisi
İlk tur bittimi A B C oy verebilmiştim bu akşam diğerlerini tamamlıcaktım @The_Erinch
Bu akşam ikinci turu hepsini oylarım en iyisi
Aaa gerçekten niye bukadar süre az normalde 4 gün olur ama 3 gün yapailirsin @The_Erinch Bende hiç dikkat etmedim gününe hatta az önce ona diyorum bu akşam tamamlıcam diğerlerini diye , bu ne diyor demiştir1 gün süre var. Erinç bey çok hızlı. Akşama oylamayı unutma
Aaa gerçekten niye bukadar süre az normalde 4 gün olur ama 3 gün yapailirsin @The_Erinch Bende hiç dikkat etmedim gününe hatta az önce ona diyorum bu akşam tamamlıcam diğerlerini diye , bu ne diyor demiştir
Kendi sevdiklerimden seçecem yine Dün akşam MS den dolayı tamamlayamadım yarın tamamlarım demiştim
Farkında olsam bir şekilde tamamlamaya çalısırdım gece çıkmadan Bu akşam hepsini oylucam @The_Erinch Örümcek Adam naptı çıkmıştır inşErinç beyin izni bitiyor. İzni bitmeden bitirmek istiyor. Çeyrek finale doğru süreler uzayacakmış
Farkında olsam bir şekilde tamamlamaya çalısırdım gece çıkmadan Bu akşam hepsini oylucam @The_Erinch Örümcek Adam naptı çıkmıştır inş
Aaa birde yarınada kalmıcak Tamam ben en iyisi iftarı yapıp oylarımı kayıp edeyim metin belgesine gece geldimde şey ederim hemen @The_ErinchBilmiyorum ben oy vermedim
Gece bitiyor süre. 2'den önce oy ver.
Ben şimdi oyluyorum abi. Şu an ilk 5 belli ama durum da değişebilir tabi çok yakın gidiyor@sokak sanati @Sherlock @MasacRE @bazinga
Film konusunda en yoğun üyeleri olarak; bu grup hakkında ne düşünüyorsunuz..
Gene takdr hakkımı kullanmam gerekecek galiba ... Pfffff🧐
@sokak sanati Desteğine teşekkürler kardeşim 🤜🤛
@Çiğdem İlk turları hızlı geçmek istedim; 4 gün izindeyken; zor olan kısımları atlatayım dedim;
Son 16 dan itibaren oy verme süresini uzatıcam ve ufak süpriz söyleşileirm olacak özellikle filmlerle çok ilgili olan arkadaşlarımla eğer kabul ederlerse ( @bazinga @sokak sanati @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock )
Ve Eski kurtlarlada minik bir söyleşi planlıyorum ( @Forumdash , @Çiğdem )
Evet; filmler hakkında kısa bir söyleşi gibi; sıkmadan; kısa kısa.Uzatmam iyi olur. İyi edersen. 3. Turdan itibaren uzasın.
Söyleşi derken? Kendi fikirlerini mi söyleyeceksin filmler ile ilgili.
Rica ederim bu arada.
Evet; filmler hakkında kısa bir söyleşi gibi; sıkmadan; kısa kısa.
Uzatmam iyi olur. İyi edersen. 3. Turdan itibaren uzasın.
Söyleşi derken? Kendi fikirlerini mi söyleyeceksin filmler ile ilgili.
Rica ederim bu arada.
Aaa olur burada olursak cevaplarız tabi Abicimle bana diğer terbiyesizler gibi bunak yerine eski kurt demişsin oyüzden ayıp etmiş oluruz zaten @Forumdash@sokak sanati Desteğine teşekkürler kardeşim 🤜🤛
@Çiğdem İlk turları hızlı geçmek istedim; 4 gün izindeyken; zor olan kısımları atlatayım dedim;
Son 16 dan itibaren oy verme süresini uzatıcam ve ufak süpriz söyleşileirm olacak özellikle filmlerle çok ilgili olan arkadaşlarımla eğer kabul ederlerse ( @bazinga @sokak sanati @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock )
Ve Eski kurtlarlada minik bir söyleşi planlıyorum ( @Forumdash , @Çiğdem )
Röportaj hadi seni tanıyalım tarzı değil dimi @The_Erinch Filmler izlediğim filmler olur inşAaa olur burada olursak cevaplarız tabi Abicimle bana diğer terbiyesizler gibi bunak yerine eski kurt demişsin oyüzden ayıp etmiş oluruz zaten @Forumdash
Filmlerle ilgili merak etme ismini sormayacak @sokak sanati @The_ErinchRöportaj hadi seni tanıyalım tarzı değil dimi @The_Erinch Filmler izlediğim filmler olur inş
Yok öyle sen kimsin ben kimim değil..Röportaj hadi seni tanıyalım tarzı değil dimi @The_Erinch Filmler izlediğim filmler olur inş
Tamam harika olur o zaman 🤜 🤛Yok öyle sen kimsin ben kimim değil..
Son Yarı final yada finalde ... kalan filmler üzerine minik muhabbet.
#YaşlıKurtlarKocamaz @Çiğdem 🤜 🤛
Adamın ismini bile bilmiyoruz bir an korktu oyüzden soru cevap diyince @sokak sanati @ForumdashYok öyle sen kimsin ben kimim değil..
Son Yarı final yada finalde ... kalan filmler üzerine minik muhabbet.
#YaşlıKurtlarKocamaz @Çiğdem 🤜 🤛