Eylül Ayın En Favori Üyesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• AlemTo

Oy: 0 0.0%
  • Berk

• BesaleT

Oy: 8 61.5%
  • BuraK

• Cenation

• Danger UA!

Oy: 1 7.7%
  • The Killing

• Ulvi Ç.

• xdragxx

Oy: 2 15.4%
  • Young Boy

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Eylül ayinin en favori üyesini seçiyoruz!

Katilimlariniz bekliyoruz!

Adaylar:

AlemTo
Berk
BesaleT
BuraK
Cenation
Danger UA!
The Killing
Ulvi Ç.
xdragxx
Young Boy

images

'BesaleT' diyeyim en iyisi. Benim verdiğim katkıyı o daha fazla verdi sanki. Bana fazla oy çıkmayacağını düşünüyorum ve belkide hiç oy çıkmaz. :)

30 Eylüldeyiz Hollanda siz Ekim'e girdiniz galiba orada o listede olmayı haketmiyende var hakedenlerde yok biraz konu açarkende önem ver

30 Eylüldeyiz Hollanda siz Ekim'e girdiniz galiba orada o listede olmayı haketmiyende var hakedenlerde yok biraz konu açarkende önem ver

Ha 30 Eylül ha 1 Ekim :):)

emreemreu buyurdu aç diye.. OzaN adminim de bugün açabilirsin dedi :)

Neyse.. Zor bir seçim olacak.. Daha sonra kullanacagim oyumu..

Bende Besalet dedim...Ama xdragxx, Young Boy ve Ulvi Ç.'de çok iyilerdi bu ay...

Bugün aç diye ben dedim. :) Ayrıca 7-8 saat önceden de bitirebiliriz anketi. :)

Önem vermeden konu açıyorsunuz örnek o listede ben olmayı haketmiyorum ban yiyen bir üye orada olması çok saçma ve bunlar gibi 1-2 üye varken hakedenlerde yok bu konuyu açmasını en iyi Ozan yapıyor eylül bitmeden konu açmalar acele acele 7-8 saatte bitmesi çocuk oyuncağı mı bu

alemto bırak ne zaman açarlarsa açsinlar sanane foruma
ortalığı karıştırmak için mi döndün her yazında bir saçmalama var

alemto bırak ne zaman açarlarsa açsinlar sanane foruma
ortalığı karıştırmak için mi döndün her yazında bir saçmalama var

Evet öyle oldu saçmalama varmış hadi oradan Eylül ayı bitmeden orada ismi olmaması olan varken olması lazım kişiler yokken benim yorumum sana göre saçmadır bana göre değildir

Bu arada oyum eylül ayında en iyi anlaştığım kişiye gitti young Boy'a

20 eylüle kadar ben daha iyiydim ama 20 eylülden sonra emekli gibiydim oyum fark yemeyi haketmediğim için bana gitti:d
artık ekim ayında iddaalayız onu söyleyeyim

vay arkadaş itirazım var ağustos ayında bana şöyle bir şey oldu fks14 ağustosun sonlarında doğru moddu sonra ağustosun bitmesine 2 3 gün kala favori üye oldu sonra ben ona yenildim ama o beni yendikten sonra yine mod oldu yani fks14'ün 1 haftalık mod olmaması bu başarıyı ilk defa yapmamı engelledi ne şansızım:d
bunda büyük bir ihtimalle besalet olacak haketti kesinlikle tebrikler ama ekimde bu kadar kolay bırakmam:D
edit:cümlem çok kötü oldu

Ha 30 Eylül Ha 1 Ekim diyor size diyecek sözüm çok ama forum iyice çocuk oyuncalığına döndü

Kes saçmalamayı. Banını kaldırdığımıza pişman etme. Oylama gayet düzgün bir şekilde olması gerektiği gibi olmuş.

Oyum BesaleT'e gitti. xdragxx, Young Boy da gayet iyilerdi...

BesaleT, Young Boy ve xdragxx ?

[/B]Young Boy: En çok özel haberleri açan kisi.. Foruma çok katki sagladi Eylül ayinda.

xdragxx: Eylül ayin ilk haftalarinda çok aktifti ama sonradan azaldi ama Ekim'de bomba gibi döneceginden eminim.

BesaleT: Her konuda mutlaka bir mesaji vardir.. Sevgi ve saygili bir kisilige sahip.[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Kes saçmalamayı. Banını kaldırdığımıza pişman etme. Oylama gayet düzgün bir şekilde olması gerektiği gibi olmuş.

Oyum BesaleT'e gitti. xdragxx, Young Boy da gayet iyilerdi...

Emir şekilde konuşma benimle admin olman bu şekilde benimle konuşmana yeterli olmaz bana göre gayet güzel gidiyor ama oylama sadece düzensizlik sıfır ban işine gelirse çok pişmansan banla kes mes ne oluyor