@Forumdash duymadın yolar senle @Maskeli Fedai yi@Maskeli Fedai daha olası, @alperuz bacım olur .ss
Tepe tepe kullanın birbirinizi@Forumdash duymadın yolar senle @Maskeli Fedai yi
Önünü bile göremez o moruk .ss@Forumdash duymadın yolar senle @Maskeli Fedai yi
@Maskeli Fedai daha olası, @alperuz bacım olur .ss
Susun be .ss@Forumdash duymadın yolar senle @Maskeli Fedai yi
@serhatt kapmış seni, Allah kurtarsın.Susun be .ss
Ne o gücüne mi gitti .ssSusun be .ss
Ben değil o beni kaptı biliyorsun herkes peşimde .ss@serhatt kapmış seni, Allah kurtarsın.
@Maskeli Fedai ve @Forumdash kesin senin için silahları çekmişlerdir bile.Ben değil o beni kaptı biliyorsun herkes peşimde .ss
GEBERSİN İKİSİ DE@Maskeli Fedai ve @Forumdash kesin senin için silahları çekmişlerdir bile.
Ne o gücüne mi gitti .ss
Kusucam .ss@Maskeli Fedai ve @Forumdash kesin senin için silahları çekmişlerdir bile.
Yasin Evrime mi diyor acaba diyorsa haklı bence
Çok komikmiş...
Tepe tepe kullanın birbirinizi
@serhatt kapmış seni, Allah kurtarsın.
GEBERSİN İKİSİ DE
Kusucam .ss
Acun'un yeni şey dediği inşallah adaların birleşip herkesin bireysele dönmesidir.
İlk 8 tahminlerinizi konuya yazın ya da bana gönderin @DarkLegenD ilk gönderen oldu Tenks
Çatlama atıyorum şimdi.İlk 8 tahminlerinizi konuya yazın ya da bana gönderin @DarkLegenD ilk gönderen oldu Tenks
Niye 8 bee Acun anlık olarak oylarla da oynuyor sonucta İlk 3 iste yollimİlk 8 tahminlerinizi konuya yazın ya da bana gönderin @DarkLegenD ilk gönderen oldu Tenks
Konuyu oku ilk 8 ilk tahminNiye 8 bee Acun anlık olarak oylarla da oynuyor sonucta İlk 3 iste yollim
Çok beklersinİlk 8 tahminlerinizi konuya yazın ya da bana gönderin @DarkLegenD ilk gönderen oldu Tenks