Hepsini izleyemezsin belki ama izleyebildiğin kadarını izleyip yorum yaparsan ve etrafındaki çocuklu insanlara da gönderirsen çokk sevinirimmmmTabi ki, seve seve.![]()
![]()
Hepsini izleyemezsin belki ama izleyebildiğin kadarını izleyip yorum yaparsan ve etrafındaki çocuklu insanlara da gönderirsen çokk sevinirimmmm![]()
Etrafimdaki cocuklar Türkce bilmiyorlar maalesef.@alperuz bu iyiliği yapar mısın cidden yaaa
Çok teşekkürlerrrrEtrafınızdaki çocuklara da izletirseniz çok mutlu oluruzzzzz
![]()
Olsun ya İngilizce altyazı ekleriz sen yeter ki paylaşEtrafimdaki cocuklar Türkce bilmiyorlar maalesef.![]()
Ablammm yapar mısın bu iyiliğiii @Angelica@Angelica yani vadikızıda twitter'da aktif. Belki oda paylaşır. Sayınız büyür.![]()
Çokkk teşekkür ederimm
Benim nerem fenomen be.
Tabi yaparım, bir faydam dokunacaksa ne mutlu.@alperuz bu iyiliği yapar mısın cidden yaaa![]()
Benim nerem fenomen be.![]()
![]()
Dokunmaz olur mu, bizim için ne kadar çok çocuğa ulaşırsak o kadar iyi, sen de ulaşmamıza yardım edersen çok mutlu oluruzTabi yaparım, bir faydam dokunacaksa ne mutlu.![]()
Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim.Geçen gün Medcezir tweetin binlerce etkileşim almış öyle hava yaptın. Hava basarken iyiydi![]()
Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim.![]()
![]()
Yeni halini merak etdim. 😱Yalnız ben saçımı sıfır yaptım 1 yıldır uzatmıyorum![]()
Beni öyle tanıdılar, daha da değiştiremedim.Soyadını ziyagil yaparsan seçmiş olursun. Melih bey takımı olmak bunu gerektirir![]()