Kimseye gitmedi ki.Bana niye etiket gelmemiş
İlgimi çekmedi isim ama bakarım bi ara yine de
İsmin yaşayış biçimi ilgini çeker belki, ismin sanatını icra edişinden ziyade.
Kimseye gitmedi ki.Bana niye etiket gelmemiş
İlgimi çekmedi isim ama bakarım bi ara yine de
@Bully e bir eksiklik darbeside senden geldiOrada virgül görmeyince içim içimi yiyor da neyse.
Yine eksik var içinde, @bazinga yok örnek vermek gerekirse etikette. @Tolstoyevski de yok. Belki görememişimdir, bilmiyorum. İlklerin günahı olmaz, sıfırdan etiket yaparım artık. Es geçmemiş olurum kimseyi, bilhassa müzik sevenleri.
Reyting konularıyla ilgilenmedikleri için etikette yok kendileri. Zaten o etiket listesini ben hazırlamamıştım aslında Ben foruma Ocak'ta döndüm, liste daha eski Üzerine eklemeler yaptım, onları eklememişim.Orada virgül görmeyince içim içimi yiyor da neyse.
Yine eksik var içinde, @bazinga yok örnek vermek gerekirse etikette. @Tolstoyevski de yok. Belki görememişimdir, bilmiyorum. İlklerin günahı olmaz, sıfırdan etiket yaparım artık. Es geçmemiş olurum kimseyi, bilhassa müzik sevenleri.
@Bully'nin etiketleri de geliyor oysa. Senin etiketlerde de sorun vardır, çünkü belki bende sorun vardır. Bilemedim artık.@Bully e bir eksiklik darbeside senden geldi
Benim müzik etkinliğimdeki etiket listesini al ama vadikızını yenı kullanıcı ismi ile ekle. Benim listede konuşmadığım isimlerde var ben öyle özellikle insanları etiketten silen biri değilim söz konusu forum için yapılan etkinliklerse
Listeyi yenile derim, liste çok eskileri de kapsıyor. Sıfırdan liste yapsan daha iyi olur. Hiç girmeyenler de var.Reyting konularıyla ilgilenmedikleri için etikette yok kendileri. Zaten o etiket listesini ben hazırlamamıştım aslında Ben foruma Ocak'ta döndüm, liste daha eski Üzerine eklemeler yaptım, onları eklememişim.
Kimseye gitmedi ki.
İsmin yaşayış biçimi ilgini çeker belki, ismin sanatını icra edişinden ziyade.
Evet biraz yenilemek gerek ben de farkındayım Admin de olsan üşenebiliyorsunListeyi yenile derim, liste çok eskileri de kapsıyor. Sıfırdan liste yapsan daha iyi olur. Hiç girmeyenler de var.
Benim etiketler hiç sorun olmuyor En Özlenilen Dizi de çile çektim mobilim diye sonra püf noktası öğrendim. Instagram'da kendime yollamışım etiket listesini ve kopyala yapıştır ile artık çok kolay yapmaktayım yollamadan önizleme yap Birleşik olanlarda olmuyor yoksa@Bully'nin etiketleri de geliyor oysa. Senin etiketlerde de sorun vardır, çünkü belki bende sorun vardır. Bilemedim artık.
Nasıl bu kadar yaşamış kısmı ilgimi çekti. Yemek kısmını beğenmedim. Kahvaltı yapılmalı bence
Admin dediğin üşenmez. Bak @bazinga'ya, üşeniyor mu? Bir de ayrıca sitesi var, dünya kadar dizi ve film izleyip yorumluyor, üstüne burada konusunu açıp yorum da yapıyor. Bunca şeyi nasıl yapıyor, tebrik etmek gerekir. Adminden öte yaşıyor adam. Hiç üşenmiyor.Evet biraz yenilemek gerek ben de farkındayım Admin de olsan üşenebiliyorsun
Halledicez
Ön izleme yapıyorum tabii önce ama sorun olduğuna dair bir gösterge olmuyor.Benim etiketler hiç sorun olmuyor En Özlenilen Dizi de çile çektim mobilim diye sonra püf noktası öğrendim. Instagram'da kendime yollamışım etiket listesini ve kopyala yapıştır ile artık çok kolay yapmaktayım yollamadan önizleme yap Birleşik olanlarda olmuyor yoksa
@Bully arada @Tolstoyevski ankete katılım gösteriyor reytinglerde
İyi de insanım ben de, robot değilim. Üşendiğim şey de büyük sıkıntı yaratmayacak bir mesele zaten, ara ara düzenliyorum zaten listeyi. Mesela sen etiket listesinde yoktun, seni kim ekledi? BenAdmin dediğin üşenmez. Bak @bazinga'ya, üşeniyor mu? Bir de ayrıca sitesi var, dünya kadar dizi ve film izleyip yorumluyor, üstüne burada konusunu açıp yorum da yapıyor. Bunca şeyi nasıl yapıyor, tebrik etmek gerekir. Adminden öte yaşıyor adam. Hiç üşenmiyor.
İkinci bölümde de sorun yaşarsan yardımına gelirim bi de düz etiket listesi kopyalamada da sorun oluyor.Ben oyüzden sonuna herkes diye ekliyorum yazı olarak. O da başka bir püf nokta etkinlikler yürüte yürüte işin kurdu oluyor insanÖn izleme yapıyorum tabii önce ama sorun olduğuna dair bir gösterge olmuyor.
Benim kullanıcı adım da değişmişti zaten, haliyle eklersin, yoksa görünmem. Eski kullanıcı adım varsa sorun olmazdı gerçi de numaralı olduğu için, yine de uzun zamandır girmediğim için sorun olabilir. Gerçi televizyon, dizi gibi şeylerle eskisi gibi ilgilenmiyorum ayrı konu. Yine de arada reyting sonuçlarını görmek iyi olabiliyor.İyi de insanım ben de, robot değilim. Üşendiğim şey de büyük sıkıntı yaratmayacak bir mesele zaten, ara ara düzenliyorum zaten listeyi. Mesela sen etiket listesinde yoktun, seni kim ekledi? Ben
Ben de öyle yaptım aslında, "ve etikette olmayan diğerleri" diye belirttim sonda.İkinci bölümde de sorun yaşarsan yardımına gelirim bi de düz etiket listesi kopyalamada da sorun oluyor.Ben oyüzden sonuna herkes diye ekliyorum yazı olarak. O da başka bir püf nokta etkinlikler yürüte yürüte işin kurdu oluyor insan
Dediğim gibi @Tolstoyevski zaten benden önce eklenmemiş etiket listesine, ben belki rahatsız olur diye de eklemedim. Evet ankete arada katılım gösteriyor ama reyting sonuçlarıyla ilgilenmiyor Düşüncesini belirtsin bu konu hakkındaBenim etiketler hiç sorun olmuyor En Özlenilen Dizi de çile çektim mobilim diye sonra püf noktası öğrendim. Instagram'da kendime yollamışım etiket listesini ve kopyala yapıştır ile artık çok kolay yapmaktayım yollamadan önizleme yap Birleşik olanlarda olmuyor yoksa
@Bully arada @Tolstoyevski ankete katılım gösteriyor reytinglerde
O sonrası için işine yarayacak. KopyaladığındaBen de öyle yaptım aslında, "ve etikette olmayan diğerleri" diye belirttim sonda.
Eski kullanıcı adın yoktu etiket listesinde, ben sıfırdan ekledim seni Bir zamanlar "TV'de Ne Var" konularını sen açıyordun, şimdi varsa yoksa yabancı yapımlar senin içinBenim kullanıcı adım da değişmişti zaten, haliyle eklersin, yoksa görünmem. Eski kullanıcı adım varsa sorun olmazdı gerçi de numaralı olduğu için, yine de uzun zamandır girmediğim için sorun olabilir. Gerçi televizyon, dizi gibi şeylerle eskisi gibi ilgilenmiyorum ayrı konu. Yine de arada reyting sonuçlarını görmek iyi olabiliyor.