Soralım @xBUGRAx @serhatt @Çiğdem @Ahmed bı Alper gacısı da sizin gibi tiktak grubu değil miAdımın çıktığına inanan bir tek sensin, kendini kandırmaya devam et kaknem.
Ekli dosyayı görüntüle 81929
Soralım @xBUGRAx @serhatt @Çiğdem @Ahmed bı Alper gacısı da sizin gibi tiktak grubu değil miAdımın çıktığına inanan bir tek sensin, kendini kandırmaya devam et kaknem.
Ekli dosyayı görüntüle 81929
Girmeyeyim bundan sonra foruma da gör gününü, ararsın beni.
Sayende .ssKuz bu Alper gacısı çarşafa mı girdi 😱 naparsa yapsın adı çıktı artıkın onun da
O dediğin grupta ben yokum ki
@Bully @xBUGRAx @mrt-06 hrp pavyona gidermiş @Çiğdem @alperuz @sokak sanati @vadikızı @Dosi @The_ErinchO dediğin grupta ben yokum ki
@vadikızı yok artık @Angelica var.@Bully @xBUGRAx @mrt-06 hrp pavyona gidermiş @Çiğdem @alperuz @sokak sanati @vadikızı @Dosi @The_Erinch
@Bully @xBUGRAx @mrt-06 hrp pavyona gidermiş @Çiğdem @alperuz @sokak sanati @vadikızı @Dosi @The_Erinch
Aynı şeyi yazacaktım gerek kalmadı@vadikızı yok artık @Angelica var.
Doğru kişiyi/şeyi bulana kadar herkesi ve her şeyi satmaya devam. Bu gerçekten çok kutlu bir dava.
Satıcılık > SABARİZM.
O saçma mesaja gereken şeyi adaşım demiş zaten. Ki ben burda olsaydım bile cevap vermeye tenezzül etmezdim...Gerçeği yansıtmayan, bizim engin felsefemizi hançerlemeye kalkan bu karşılaştırmanı esefle kınıyorum. SABARİZM, satıcılığı ve hainliği de içerisinde barındırır. İkisini birden özümser. @MEnes
Şaşırdım 😱Sayın Gs'li dostum, ablamın adına ne olmuş.
Şaşırdım 😱
Şaşırdım 😱
Düz Maskeli olsunSenin nickini de değiştireceğiz.
Severiz.@Bully @xBUGRAx @mrt-06 hrp pavyona gidermiş @Çiğdem @alperuz @sokak sanati @vadikızı @Dosi @The_Erinch
Senin nickini de değiştireceğiz.
Çok beklersinizDüz Maskeli olsun
Söz konusu sen olunca her konuda 'bekletiliyoruz' zaten )Çok beklersiniz
Günah ayol .ss@Bully @xBUGRAx @mrt-06 hrp pavyona gidermiş @Çiğdem @alperuz @sokak sanati @vadikızı @Dosi @The_Erinch
Düz Maskeli olsun
Çok beklersiniz
Yapma )Söz konusu sen olunca her konuda 'bekletiliyoruz' zaten )
Ne hainliğimi gördünHainli Fedai olacak, yapabilir miyiz sayın başkan böyle bir değişiklik? @Bully