Baya iz bırakan bi şarkı ssende demek@Forumdash bu şarkıyı paylaşınca bu konu geldi aklıma.
@MasacRE oylamadığını farkettim 😱
@The_Erinch sende oylayabilirsin. 3 şarkı oylanabilir.
Direk Ahmet Kaya.@Forumdash bu şarkıyı paylaşınca bu konu geldi aklıma.
Aynen öyle. Bu şarkıyı Doğu ile tanışmadan öncede severdim ve beni anlatıyor derdim. Sonra onunla olan muhabetlerde o da aynısını söylemişti ve okadar çok ortak noktamız vardı ki birbirimize ruh ikizim diye belirtmeye başlamıştık. Bir çok kutlama konusunda deyinmiştik ve bu şarkıyı çok paylaştık.Baya iz bırakan bi şarkı ssende demek![]()
Hadi ben unuturum da sen nasıl hatırlatmamışsın, ilginç bir durum@Forumdash bu şarkıyı paylaşınca bu konu geldi aklıma.
Şu son mesajımmış o dönem. Zaten yapmışımHadi ben unuturum da sen nasıl hatırlatmamışsın, ilginç bir durumAhmet Kaya'dan başka birine oy kullanacağımı düşünmüyorum ama bir dinlemek lazım diğerlerini
![]()
Tamam şimdi anlaşıldı meseleŞu son mesajımmış o dönem. Zaten yapmışımama bu özel bölüm olduğu için fazla ısrarcı olmamıştım kimseye😊
Evet 2 hafta geçince açayım dedim@Dosi burayı hallettim. Şimdi yeni bir tane daha açmışsın, onunla birlikte 2 konu kaldı sanırım
Ahmet Kaya zaten 1 numara tartışmasız. Yanında da Kıvırcık Ali'yi oyladım onunla birlikte![]()
Diğeri de 2 hafta sonraysa bu arada kalan bölümlerimi hallederimEvet 2 hafta geçince açayım dedim![]()
Haftaya gelebilir belki bilemedim, yoğunluk durumuma bağlıDiğeri de 2 hafta sonraysa bu arada kalan bölümlerimi hallederim![]()