xBUGRAx
Süper Emekli
Bu şarkı aklıma geldi de arabesk değil bence bu ya.![]()
Bence de fantezi.Önceki sezon yarışmış.![]()
Bu şarkı aklıma geldi de arabesk değil bence bu ya.![]()
Bence de fantezi.Önceki sezon yarışmış.![]()
Allah annelerimize uzun ömürler versin... Kaybettiklerimizin mekanları cennet olsun... 🙏
2 gün önce teyzemin ölüm yıl dönümüydü anne yarıma gelsin...
Önceki sezon yarışmış.![]()
Ama o zaman konsept zaten Arabesk - Fantezi’ymiş. Aklımda milyon şarkı var yine.Bende eleştiri almıştım bu yönde. Herkes Fantezi demişti![]()
Ama o zaman konsept zaten Arabesk - Fantezi’ymiş. Aklımda milyon şarkı var yine.Klişe bir şey de seçmek istemiyorum.
![]()
Dünden sonra bence de...Ben seni yönlendirmek istemiyorum. İçinden geldiğini seç yine.![]()
Diger sarkiyi kabul edemem diyecektim zaten, dinleyince anladim. Fantezi müzigi popa daha yakin oldugu icin sadece Arabesk haftasi yapiyoruz bu hafta.
Evet. Sonuc gecesinden 1 gün sonra aciliyor hep konu. Alisamadin bir türlü sanirim.Bugun muydu şarkı paylama zamanı@kerem
Ama anket süresi bu akşam bitiyordu. Son ana kadar belirsiz bi sonucu ne zaman düşünüp bulucazEvet. Sonuc gecesinden 1 gün sonra aciliyor hep konu. Alisamadin bir türlü sanirim.![]()
Yoo Arabesk öne gecmisti dün geceden beri.Ama anket süresi bu akşam bitiyordu. Son ana kadar belirsiz bi sonucu ne zaman düşünüp bulucaz![]()
Böyle hareket ettiğimi düşünürsek. ŞArkıyı filan diyeliimm son anda slw şarkılar öne geçseydiYoo Arabesk öne gecmisti dün geceden beri.![]()
Herkes ayni durumda ama.Böyle hareket ettiğimi düşünürsek. ŞArkıyı filan diyeliimm son anda slw şarkılar öne geçseydiAl işte güme gittim
Bence anket sonuclandıktan sonra 1 gün es verelim![]()