OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera candır can :A Süper Lig'in en iyi kalecisi :A

Ama orda nasıldır bilmem :A Yedek olarak düşünüyorsan al tabii :D

Bilemiyorum. Kararsız kaldım. Biraz daha ucuzlarsa değerlendireceğim. Genç kaleci yorulunca kaleye sokarım diye düşündüm.:A

• Güldürdün
Reactions: Bully
ARSENAL SAMAN ALTINDAN SU YÜRÜTÜYOR!
Transferin sessiz takımı Arsenal dün zidane ile bombayı pattı ve ardından yeniden sessizliğe büründü.
Bugün ise aralarından su sızmadığı Real Madrid'den casemiro ile anlaşarak bir transfer daha gerçekleştirdi ve en yakın rakibi Tottenham'a adeta ben buradayım dedi.Ada da liglerin başlamasına bir gün kala transfer pazarı iyice kızıştı.
ADAYA İNİŞ SAATİ BELLİ OLDU!
Öte yandan Arsenalin sürpriz transferi Zidane'nin uçaktan iniş saati belli oldu.Taraftarların havalimanında büyük bir karşılama yapmak için beklediği zidane Londra saatiyle 23.00 da adaya ayak basmış olucak.

Transferin sessiz takımı Arsenal dün zidane ile bombayı pattı ve ardından yeniden sessizliğe büründü.
Bugün ise aralarından su sızmadığı Real Madrid'den casemiro ile anlaşarak bir transfer daha gerçekleştirdi ve en yakın rakibi Tottenham'a adeta ben buradayım dedi.Ada da liglerin başlamasına bir gün kala transfer pazarı iyice kızıştı.
Öte yandan Arsenalin sürpriz transferi Zidane'nin uçaktan iniş saati belli oldu.Taraftarların havalimanında büyük bir karşılama yapmak için beklediği zidane Londra saatiyle 23.00 da adaya ayak basmış olucak.
Brozovic'i almıştım, Casamiro'yu yanına transfer etmeyi düşünmüştüm. Böylece bu plan da suya düştü. Rakitic planından sonra, bu plan da suya düşmüş oldu. Çok şanssız gidiyorum. :D

• Beğendim
Reactions: secquin
Benim aldığım kaleci çok genç. O 90 olana kadar beni idare edecek bi kaleci lazımdı. Aldım zaten Muslera'yı. Çok gol yerse @Maskeli Fedai @Bully işimiz var:A
22 yaşında bir kalecin varmış, gücü artar daha. O zamana kadar Muslera durur kalede. :D

Forvet hattında Lukaku ve Neymar var bu arada. Çok sağlam iki transfer. Hücumda etkili olacaksın, orası belli. :D

• Beğendim
Reactions: sokak sanati

Casemiro bana düştü ama ben Kimmick'i aldım.:A Zidane'ı sen mi aldın.😱 Çok altın istiyor sadece reklam bence o:A

• Beğendim
22 yaşında bir kalecin varmış, gücü artar daha. O zamana kadar Muslera durur kalede. :D

Forvet hattında Lukaku ve Neymar var bu arada. Çok sağlam iki transfer. Hücumda etkili olacaksın, orası belli. :D

İşte o gelişine kadar idare etsin beni. O muhtemelen 90 falan olur 10. Haftada:Z

• Güldürdün
Reactions: Araf
2019-12-08-ivan-rakitic_1nrr8o94p41az1tmn0n7wqoey3.jpg

Burnley takımını çalıştıran @Sherlock, Barcelona'dan İvan Rakitic'i transfer etti.

Keşke transfer etmeseydi, bütün planımı Rakitic üzerine kurmuştum. Hatta dün transfer etmeyi düşünüyordum da, para çıkışmadığı için transfer edememiştim. Bugün para geldi, transfer listesine baktım, bir de ne göreyim yok, "birisi transfer etmiş mi" diye baktım, @Sherlock'un takımı Burnley almış. Kimsenin almayacağını da düşünüyordum. Bütün planlarım böylece suya düştü. Rakitic üzerinden takımı kuracaktım oysa. Neyse, sağlık olsun, hayırlı olsun. Yapacak bir şey yok.

Ahahahaha, gözükmeyen kısmın içerisinde etiket listesi var sanmıştım. Meğerse @Araf hocanın planlarını Burnley camiası olarak, nasıl alt üst ettiğimiz yazıyormuş. Biz transferlerimizi her zaman sessiz ve derinden yaparız hocam, bunu sakın unutma. :A Teşekkür ediyorum hayırlı olsun dilekleriniz için...

• Güldürdün
Brozovic'i almıştım, Casamiro'yu yanına transfer etmeyi düşünmüştüm. Böylece bu plan da suya düştü. Rakitic planından sonra, bu plan da suya düşmüş oldu. Çok şanssız gidiyorum. :D
Brozovicde oyunda etkili bir oyuncu.Pişman etmez 😂

• Güldürdün
Adaşımın bu rezil adamı alması inanılmaz kan dondurucu bir gelişme... Bu büyük bir ihanet... @Sherlock Senin da Rakitic üzerinden takım kurma planın kan dondurucu başka bir gelişme... Bu adam kangren bir adam. Kanser bir adam. Rakitic'i Barcelona bile satış listesine koymuş sen bir de üstünden plan mı yapacaksın... :A

Rakitic'i hiç sevmem ancak yapacak bir şey yok adaşım, takımımızın çıkarları ve menfaatleri her zaman ama her zaman benim kişisel duygularımdan bağımsızdır. Burnley olarak, kendimize bunu kulüp vizyonu ve pek tabii misyonu olarak belirledik. Bu arada Kane'i istiyoruz hocam, mümkün olma ihtimali nedir bu isteğimizin... :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ahahahaha, gözükmeyen kısmın içerisinde etiket listesi var sanmıştım. Meğerse @Araf hocanın planlarını Burnley camiası olarak, nasıl alt üst ettiğimiz yazıyormuş. Biz transferlerimizi her zaman sessiz ve derinden yaparız hocam, bunu sakın unutma. :A Teşekkür ediyorum hayırlı olsun dilekleriniz için...
Para yok bizde @Sherlock bey, ne yapacağız artık. Transfer yapmak için uğraşana kadar göbeğimiz çatlıyor. Kadroyu da tam anlamıyla kuramadık. Tam kurma üzerine plan yaparken, sen Rakitic ile planları bozuyorsun. Neyse artık. Kimsenin transfer etmeyeceğini düşündüğüm adam transfer edildi. :D

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Rakitic'i hiç sevmem ancak yapacak bir şey yok adaşım, takımımızın çıkarları ve menfaatleri her zaman ama her zaman benim kişisel duygularımdan bağımsızdır. Burnley olarak, kendimize bunu kulüp vizyonu ve pek tabii misyonu olarak belirledik. Bu arada Kane'i istiyoruz hocam, mümkün olma ihtimali nedir bu isteğimizin... :A
O isteğinizin gerçekleşme ihtimali 0'dan bile düşük diyebiliriz. KANE bizim kırmızı çizgimizdir... :A

Casemiro ile yan yana düşünmüştüm, çok etkili de olurlardı. Sayende o da kalmadı. Önce Rakitic ile @Sherlock darbesi, sonra Casemiro darbesi. Donnarumma çelmesi atarak coinlerimin gittiğini de unutmadım. :D
Kanka o zaman sende bir sorun var.Ne demişler, yemeyenin malını yerler 😂 Çok beklemeden bulduğunu kapıcaksın 😂

• Güldürdün
Para yok bizde @Sherlock bey, ne yapacağız artık. Transfer yapmak için uğraşana kadar göbeğimiz çatlıyor. Kadroyu da tam anlamıyla kuramadık. Tam kurma üzerine plan yaparken, sen Rakitic ile planları bozuyorsun. Neyse artık. Kimsenin transfer etmeyeceğini düşündüğüm adam transfer edildi. :D

Orta saha kurgumuzda o tip bir oyuncuya ihtiyacımız vardı Araf hocam, görünce aldık mecburen. Biz de Burnley camiası olarak çok zengin sayılmayız, sanki Liverpool'u çalıştırıyoruz burada. Sende para yoksa, bende hiç yok. Adaşım isimli şahısta var. :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: Araf and MEnes
Orta saha kurgumuzda o tip bir oyuncuya ihtiyacımız vardı Araf hocam, görünce aldık mecburen. Biz de Burnley camiası olarak çok zengin sayılmayız, sanki Liverpool'u çalıştırıyoruz burada. Sende para yoksa, bende hiç yok. Adaşım isimli şahısta var. :A @MEnes
Bende de şuan para suyunu tüketti. Satış yapmak lazım ki eksikleri giderelim... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Kanka o zaman sende bir sorun var.Ne demişler, yemeyenin malını yerler 😂 Çok beklemeden bulduğunu kapıcaksın 😂
Paran olduğu takdirde yersin malı da, paran yoksa yiyemezsin. İşte bende yoktu, düşük takımım. Sen büyük takımdın, parayı da bol bol yiyorsun. Sorun bende değil aslında yani, takımda. Yine de yapacağız artık bir şeyler, bahaneye yer yok. Çok fazla çıkmıyor para, işte sıkıntım bu konuda. :D

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...