Muslera düşmüş. Alsam mı kaleye. Yaşı büyük ama yedek olarak kalabilir @Bully @Maskeli Fedai GS'liler gaza getirin beni
Ben Kimmich diyorum ama İkisi de alınabilirKimmich mi? Casemiro mu daha iyi sizce oyunda kararsız kaldım. Hangisini almalıyım.s.s
Ben Kimmich diyorum ama İkisi de alınabilir
Erikseni de almışsınPeki aldım Kimmich'i
Erikseni de almışsın
İyi oyuncuİyi stalklamışsın
İşime yarar diye düşündüm
Messi yoksa ben de yokum...Adam inat etti, kazanmayı başardı. Lionel Messi olmadan kazan bakalım.
Adam sana misillime olarak Barcelona'dan İvan Rakitic'i getirdi. Gerçi Rakitic'i ben transfer etmeyi düşünüyordum, takımı onun üzerinden kurmayı planlıyordum da, yazık oldu. Dün para gelseydi, şu anda transfer ediyor olurdum. Bugün geldi, @Sherlock almış. Planlarımı suya düşürdü.Messi yoksa ben de yokum...
Adaşımın bu rezil adamı alması inanılmaz kan dondurucu bir gelişme... Bu büyük bir ihanet... @Sherlock Senin da Rakitic üzerinden takım kurma planın kan dondurucu başka bir gelişme... Bu adam kangren bir adam. Kanser bir adam. Rakitic'i Barcelona bile satış listesine koymuş sen bir de üstünden plan mı yapacaksın...
Burnley takımını çalıştıran @Sherlock, Barcelona'dan İvan Rakitic'i transfer etti.
Keşke transfer etmeseydi, bütün planımı Rakitic üzerine kurmuştum. Hatta dün transfer etmeyi düşünüyordum da, para çıkışmadığı için transfer edememiştim. Bugün para geldi, transfer listesine baktım, bir de ne göreyim yok, "birisi transfer etmiş mi" diye baktım, @Sherlock'un takımı Burnley almış. Kimsenin almayacağını da düşünüyordum. Bütün planlarım böylece suya düştü. Rakitic üzerinden takımı kuracaktım oysa. Neyse, sağlık olsun, hayırlı olsun. Yapacak bir şey yok.
Yaşına rağmen gücü çok yüksek bir adamdı da neyse artık. Hatta bir oyuncu transfer etmiştim, onunla birlikte oynatacaktım. Yeni transferim daha ekonomik oldu da, onu da illa transfer edecektim. Erkene çekmiş oldum sadece.Adaşımın bu rezil adamı alması inanılmaz kan dondurucu bir gelişme... Bu büyük bir ihanet... @Sherlock Senin da Rakitic üzerinden takım kurma planın kan dondurucu başka bir gelişme... Bu adam kangren bir adam. Kanser bir adam. Rakitic'i Barcelona bile satış listesine koymuş sen bir de üstünden plan mı yapacaksın...
Doğru bir cümle kurduğunu kabul ediyorum...Daha takımımız tam olarak hazır değil
Oyunda iyi olabilir ama gerçekte olan nefretim oyuna bile sıçradığı için Rakitic denen kanseri görünce tüylerim ürperiyor...Yaşına rağmen gücü çok yüksek bir adamdı da neyse artık. Hatta bir oyuncu transfer etmiştim, onunla birlikte oynatacaktım. Yeni transferim daha ekonomik oldu da, onu da illa transfer edecektim. Erkene çekmiş oldum sadece.
Gerçekte de transfer listesine koyulmuş, ben koyulmadığını düşünüyordum. Buradakine göre konuştuğunu zannetmiştim. Meğerse gerçekten transfer listesine koyulmuş ve son maçlarda oynama sayısı azalmaya başlamış. Yine de çoğu maçta görev almış.Oyunda iyi olabilir ama gerçekte olan nefretim oyuna bile sıçradığı için Rakitic denen kanseri görünce tüylerim ürperiyor...
İzlerken gözlerim kanıyor gerçekte. Baya kanser etti bu sezon bizi. Ama önce Valverde leşi sonra da yeni gelen hoca bir türlü vazgeçmediler bu çöpten. Yok yani adam 2015'ten sonra hiç bir sezon öyle bir top oynamadı ama sırf adı var diye kendine yer buldu takımda. Ama artık bu sezondan sonra pek mümkün gözükmüyor bu durum.Gerçekte de transfer listesine koyulmuş, ben koyulmadığını düşünüyordum. Buradakine göre konuştuğunu zannetmiştim. Meğerse gerçekten transfer listesine koyulmuş ve son maçlarda oynama sayısı azalmaya başlamış. Yine de çoğu maçta görev almış.
Premier Lig ya da Serie A'ya gider belki. Savunma ağırlıklı bir oyuncu olduğu için belki de Serie A daha iyi gider kendisine. Bir bakıyorsun, Juventus transfer ediyor ya da PSG. Chelsea'den de bir hamle gelebilir, şaşırtıcı olmaz.İzlerken gözlerim kanıyor gerçekte. Baya kanser etti bu sezon bizi. Ama önce Valverde leşi sonra da yeni gelen hoca bir türlü vazgeçmediler bu çöpten. Yok yani adam 2015'ten sonra hiç bir sezon öyle bir top oynamadı ama sırf adı var diye kendine yer buldu takımda. Ama artık bu sezondan sonra pek mümkün gözükmüyor bu durum.
Barcelona'dan gitsin de gerisi umrumda değil, kim alırsa alsın benim için hiiiiç bir önemi yok...Premier Lig ya da Serie A'ya gider belki. Savunma ağırlıklı bir oyuncu olduğu için belki de Serie A daha iyi gider kendisine. Bir bakıyorsun, Juventus transfer ediyor ya da PSG. Chelsea'den de bir hamle gelebilir, şaşırtıcı olmaz.
Muslera reyiz iyidirMuslera düşmüş. Alsam mı kaleye. Yaşı büyük ama yedek olarak kalabilir @Bully @Maskeli Fedai GS'liler gaza getirin beni
Muslera candır can Süper Lig'in en iyi kalecisiMuslera düşmüş. Alsam mı kaleye. Yaşı büyük ama yedek olarak kalabilir @Bully @Maskeli Fedai GS'liler gaza getirin beni