OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman ben de İlker Ayrık gibi hanginizle konuşursam 'Seni destekliyorum' derim :A @Araf @Tolstoyevski @MEnes @Turkuazz
Kadro kalitesi bakımından en son sıradaki takım bize düştü... Fakir ama gururluyuz. :A

F5A9EAE7-2F8F-40B6-B6B5-C09F1D63A3DC.jpeg

Hocasız Norwich'e mi alsak seni, üzüldüm böyle görünce. :A
Takımımızı öyle bir nedenden dolayı terk etmek yakışmaz bize :A Üstleik Norwich’e geçince sanki uzay takımına geçeceğim, büyük iyilik olurdu doğrusu :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Sonunda Gerçekçi Duran Bir Transfer!

O6IiJz.jpg

Caleta-Car, Sheffield United'a transfer oldu. İngiltere Premier Lig'de henüz çılgın transferler yapmayan tek bir takım kaldı: Sheffield United. Takımın teknik direktörü @Tolstoyevski bu politikayı sürdüreceklerini açıkladı, bütün takımların ekonomik durumları bir anda inanılmaz bir noktaya gelirken Sheffield United'ın hala bu halde olması ise taraftarlar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Geçtiğimiz günlerde takımın teknik direktörü @Tolstoyevski'nin kendisine verilen transfer bütçesiyle, Kıbrıs'ta yüklü miktarda kumar oynadığı iddia edilmişti...

Takımımızı öyle bir nedenden dolayı terk etmek yakışmaz bize :A Üstleik Norwich’e geçince sanki uzay takımına geçeceğim, büyük iyilik olurdu doğrusu :A

Sana da takım beğendiremiyoruz be adam, tamam Sheffield United bütçe olarak en geride olanımız olabilir ama en başta bizim güzide kulüplerimiz de çok farklı değildi. :A Bak @Araf beyciğime, adam Brighton'ı kalkındırdı resmen. :A

Sana da takım beğendiremiyoruz be adam, tamam Sheffield United bütçe olarak en geride olanımız olabilir ama en başta bizim güzide kulüplerimiz de çok farklı değildi. :A Bak @Araf beyciğime, adam Brighton'ı kalkındırdı resmen. :A
O kadar da abartma. Daha hiçbir şey yok. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Neuer büyük isim, Felix'i de alacakmışsın. :A Akıyor maşallah. :A
Sıkıntı şu ki, transfer edemiyorum. :A

Kaşif oyuncuyu getirir, sonra da o oyuncu transfer listesine düşer diye düşünüyordum, ki öyle bir şey yokmuş. Aslında düşmüyormuş, kimse de o oyuncuyu alamıyormuş. Sanırım değişti bu olay, eskiden farklıydı diye hatırlıyorum. :D

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...