OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 11-17 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manuel Neuer, Brighton & Hove Albion'de!

U6cwPo.jpg

Teknik direktörlüğünü tecrübeli isim @Araf hocanın üstlendiği Brighton & Hove Albion, beklenmeyen bir transfer gerçekleştirdi. Efsane Alman kaleci Manuel Neuer'i transfer eden Brighton & Hove Albion'ün taraftarları hocaları için, "Sen bir efsanesin, Alman disiplini bizi yükseltsin!" tezahüratlarında bulunuyorlar. Neuer'in Bayern Münih'ten ayrılıp, Brighton & Hove Albion'e gelmeye nasıl ikna olduğu konusunun ise İngiliz yetkiler tarafından araştırılacağı açıklandı.

U6cwPo.jpg

Teknik direktörlüğünü tecrübeli isim @Araf hocanın üstlendiği Brighton & Hove Albion, beklenmeyen bir transfer gerçekleştirdi. Efsane Alman kaleci Manuel Neuer'i transfer eden Brighton & Hove Albion'ün taraftarları hocaları için, "Sen bir efsanesin, Alman disiplini bizi yükseltsin!" tezahüratlarında bulunuyorlar. Neuer'in Bayern Münih'ten ayrılıp, Brighton & Hove Albion'e gelmeye nasıl ikna olduğu konusunun ise İngiliz yetkiler tarafından araştırılacağı açıklandı.
Güzel bir tatil paketi hazırladı herhalde Brighton şehir görüntüleri eşliğinde. :A

Ben acaba hangi takımı desteklesem :))
Kadroları yani ilk 11'ler belli olunca belirtecekmisiniz @Sherlock bey?

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Neymar, West Ham United'da!

jvOw6U.jpg

Hareketli günlerin yaşandığı İngiltere Premier Lig'de transferlerin ardı arkası kesilmiyor. Brezilyalı dünyaca ünlü futbolcu Neymar, teknik direktörlüğünü @sokak sanati'nın üstlendiği West Ham United'a transfer oldu. Oyuncunun rekor bir bonservis bedeli ile transfer olduğu Paris Saint-Germain'den ayrılmaya nasıl ikna edildiği ise henüz belirsizliğini koruyor. İngiliz polis departmanı, kulüplerin bu oyuncuları transfer edebilecek paraları bir anda nereden bulduğunun araştırılacağını açıkladı...

Ben acaba hangi takımı desteklesem :))
Kadroları yani ilk 11'ler belli olunca belirtecekmisiniz @Sherlock bey?

Bu oyunda bir kere 11 kurulup, oyunun devamında tamamen o 11'ler üzerinden maç yapılmıyor Dosi hanım. Her güne bir maç olacak şekilde ayarlanmış, her gün maçların sonuçlarını paylaşmaya çalışacağım tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

U6cwPo.jpg

Aslında hedefim Donnarumma'yı almaktı. İki defa getirmeye çalıştım, ilkinde gelmedi, ikincisinde Manuel Neuer geldi, "transfer edeyim" dedim. Donnarumma'nın neden gelmediğini merak ettim ve araştırmaya başladım "birisi aldı mı" diye. İlk takıma baktım ve Arsenal'in, yani @secquin'in aldığını gördüm. Transfer teklifi gönderdim ama muhtemelen kabul etmeyecek. :D

Donnarumma için iki kere coin feda ettim. Üstüne Neuer'i de alarak bir kere daha feda ettim. Bir de Joao Felix'in getirildiği kaşif coini vardı, oradan da gitti coinler. Boş yere gitti coinler kısacası. Ah Donnarumma, ah. :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Yine Rüşvet ve şike iddiaları ile gündeme geldim. Hak yoldan şaşmıyorum.:A

Kylian Mbappé, Everton'da!

T7MPwh.jpg

İngiltere Premier Lig'de ilginç şeyler yaşanmaya devam ediyor, dünyanın en iyi futbolcuları bir bir İngiltere'nin yolunu tutmaya devam ediyor. Ucu bucağı gelmeyen çılgın transferlerin son halkası ise Kylian Mbappé oldu. Everton bugün sabah saatlerinde, Kylian Mbappé'yi 8+1 yıllığına kadrolarına kattıklarını duyurdu. Oyuncunun bu transfere, Everton'da forma giyen bir diğer Fransız oyuncu Digne'nin kendisini araması ve "Ezeli rakibimiz Liverpool'u yenmemiz için sana ihtiyacımız var, yoldaşlarını yalnız mı bırakacaksın Kylian?" sorusunu sorması üzerine ikna olduğu söyleniyor.

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...