"Bu Sarki Benim Yayindan Kaldirildi" daha güzel olur."Bu Şarkı Benimde Şok Ayrılık" diye bir konu yakışır.![]()
"Bu Sarki Benim Yayindan Kaldirildi" daha güzel olur."Bu Şarkı Benimde Şok Ayrılık" diye bir konu yakışır.![]()
Sus, her şeye konu açanlar inanır cnm."Bu Sarki Benim Yayindan Kaldirildi" daha güzel olur.![]()
Bomba patlatmak istiyorum, bu aralar cok durgun buralar.Sus, her şeye konu açanlar inanır cnm.![]()
Benden gördün.“ @DR nin foruma veda edip etmeyeceği bilinmiyor ama gelişmeler Fav10’da olacak.”![]()
Senin 5 new yarışmacı tartışması ile zirveyi görüp sakin döneme geçiş yaptık. Minnoş takılıyor herkes şu an.Bomba patlatmak istiyorum, bu aralar cok durgun buralar.
2-3 hafta önce ve simdi arasini karsilastirsana![]()
Evet @DR çok yazardı onun bu “şok” veda konusuna da bu yakışırdı.Benden gördün.![]()
![]()
![]()
.”Bundan sonra foruma kimin veda edip etmeyeceği bilinmiyor ama gelişmeler Fav10 da olacak..”
O konu zaten 4 günde 5k hit almisti, tartisma olunca tüm forum ilgilenen ilgilenmeyen konuda bitiyordu. Birde itiraflar yayinlanmasin deniliyor.Senin 5 new yarışmacı tartışması ile zirveyi görüp sakin döneme geçiş yaptık. Minnoş takılıyor herkes şu an.
Aman tabii böyle devam etsin, o dönem ben bile ara verdim birkaç gün hatırlarsan.![]()
O tartışmada farklı taraflardaydık, ne günlerdi.O konu zaten 4 günde 5k hit almisti, tartisma olunca tüm forum ilgilenen ilgilenmeyen konuda bitiyordu. Birde itiraflar yayinlanmasin deniliyor.
Bir ara error vermistik ikimiz ama iyi toparlandik.![]()
Ne günlerdi dedigin 14 gün önceydi.O tartışmada farklı taraflardaydık, ne günlerdi.
O 5-liden birisi kazanırsa biricnilik konusunda yine çıtlatırım bu olayları.![]()
Oruçlu oruçlu insanları günaha sürükleme, iftardan sonra düşünebilirim.
Sen kendi kendine yap dedikoduyu