Boş boş değilki oyunu oynuyorANlamadım ama adamlı versiyonu izleyemem benBıt bıt orda boş boş konuscak
![]()
Sen hangi videoyu dedin ozaman abicim
Boş boş değilki oyunu oynuyorANlamadım ama adamlı versiyonu izleyemem benBıt bıt orda boş boş konuscak
![]()
Ay şunu şımartma allah aşkına
Bana başka bi kanalın videosunu atmıs sana da atsın 45daklık tam dizi gibi
Ben öyle oyun izleyemiyorum zaten ilk kez oyun izledim ondada o adam etkili olmuştuBana başka bi kanalın videosunu atmıs sana da atsın 45daklık tam dizi gibi![]()
Yanlış anlamışız mesajından
Ayy sende adam için bakıyorsun aslında.Ben öyle oyun izleyemiyorum zaten ilk kez oyun izledim ondada o adam etkili olmuştu@Harunnn60
Birlikt oynuyor gibiyiz ve çoğu zaman onun tepkileri hosuma gidiyor![]()
Bakılacak tip değilAyy sende adam için bakıyorsun aslında.@Forumdash
Ayy sende adam için bakıyorsun aslında.@Forumdash
Ozaman nasıl izliyorsa izlesinde 1.bölümü yorumlasın abicimiz
Bakılacak tip değil![]()
Hadi izle sendeOzaman nasıl izliyorsa izlesinde 1.bölümü yorumlasın abicimizBen devamını merak edecene düşünüyorum
![]()
Bakılacak tip değil![]()
Ben oyun sevmiyorum dizi gibi sırf oyun sıkıyor darly biraz oyüzden sarmadıAyy sende adam için bakıyorsun aslında.@Forumdash
Ben ilk 2 bölümü zaten izledim yorumalrını toparlayıp yapacam cnmHadi izle sende![]()
Bölüm yazıyor mu peki TWD gibiBen ilk 2 bölümü zaten izledim yorumalrını toparlayıp yapacam cnm![]()
İlk iki videoyu bölüm olarak sayıyorum zaten ilk iki videoyu izle dedinBölüm yazıyor mu peki TWD gibi
şimdi başlıyorum.İlk iki videoyu bölüm olarak sayıyorum zaten ilk iki videoyu izle dedinŞimdi sohbetlerden o detaylı yorumu yazmaya fırsat bulmak lazım
![]()
Sen izlemedinmi 😱 😱 😱şimdi başlıyorum.![]()
Şuan 1.videonun yorumunu yaptım ikiyi yapıyorum ayrı ayrı sende aynı mesajta öyle belirtte karışmasın cnmİzledim harikaydı.Adam yine çok ayrıntılı oynuyor valla oyunu ve @Çiğdem senin gibi nazar boncuğu çok dağıttı
![]()