Kız ne uyduruyon gece geceÇiğdem ablan koca bulursa sıra sana geliyor @Forumdash nr yap et engel ol dedi serhatı vermem ellere dedi yalvardı
Kız ne uyduruyon gece geceÇiğdem ablan koca bulursa sıra sana geliyor @Forumdash nr yap et engel ol dedi serhatı vermem ellere dedi yalvardı
Saf kız anlamadı ne demek istediğini Gerçi Quaresma'yı dünyanın en iyisi sanan birisi için şaşırtmayan bir sonuçBen bile biliyorum dünyanın en iyi oyuncusu seçilmişler ronaldomla birlikte @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai
Halkın Polisinde rolün fenerbahçeye ele geçirmeye çalışan çetesin @MasacRESaf kız anlamadı ne demek istediğini Gerçi Quaresma'yı dünyanın en iyisi sanan birisi için şaşırtmayan bir sonuç
Ele geçirip yok edeceğim Fenerbahçe'yi reisHalkın Polisinde rolün fenerbahçeye ele geçirmeye çalışan çetesin @MasacRE
ekip seni yakalamak istiyor dokunulmazlığın var @MasacREEle geçirip yok edeceğim Fenerbahçe'yi reis
Ezgi başkomiser ve ekibi peşinde @MasacREYakalayamazlar beni
öğretmeni kim Rıza baba 65 yaş üstü ve virüs var diye ekibi sadece gençlerden oluşturdumAtlatırım ben onları
Kına yaksın şimdi
Bu adamın adı qrurezma değil ki Quaresma
O gidince yenemiyoruz artık , her sene şampiyon oluyordukSaf kız anlamadı ne demek istediğini Gerçi Quaresma'yı dünyanın en iyisi sanan birisi için şaşırtmayan bir sonuç
Kasımpaşa’da @ÇiğdemO gidince yenemiyoruz artık , her sene şampiyon oluyorduk
Alt tarafı 2 sene üst üste şampiyon oldunuz abartmaO gidince yenemiyoruz artık , her sene şampiyon oluyorduk
Her sene şampiyonluk kutluyorduk bee @MasacREAlt tarafı 2 sene üst üste şampiyon oldunuz abartma
Bu şarkılar bizi çok yoruyor @Forumdash abicimleKına yaksın şimdi
Fenerbahçe eski oyuncO gidince yenemiyoruz artık , her sene şampiyon oluyorduk
Emre ekibine arda turanı alabilir @eskiciAlt tarafı 2 sene üst üste şampiyon oldunuz abartma
İstifa edin ayolBu şarkılar bizi çok yoruyor @Forumdash abicimle
fenerbahçe beşiktaştaki oyuncuların peşinde caner erkin ve gökhan gönülün @ÇiğdemBu şarkılar bizi çok yoruyor @Forumdash abicimle