Survivor'a Büyük Tepki!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne iyiliği yapmış? :A
Depremzedeler için özel yayın yapıp 73 milyon TL bağışlaması, SMS gelirlerini her hafta milli dayanışma kampanyasına bağışlaması, çizilen tabloları satıp yine aynı şekilde bu kampanyaya bağışlaması, Dominik civarlarında mahsur kalan ve dönemeyen insanların dönmesine yardımcı olması ve daha birçok şeyi yaparak kendini bitirdiğini düşünüyorsanız böyle düşünmeye devam edin o zaman.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Dünkü fragman için bende eleştiririm çünkü doğru değildi yaptıkları ama 3 hafta öncesinde senin yalan başlık diye iddia edip ama yalan olmayan şeyler için söylediklerimin hala arkasındayım.
Bu konuda ortak noktaya gelemeyeceğimiz için konuşmanın bir anlamı yok. :)

Nisa sakatlandı "yalan başlık" aynı bu fragman gibi.

Gördüğümüz gibi yorumlarda da "işi şakaya vurmak için" bir sürü şey yazılmış. Ben de geçen onlardan birisini yaptım. Yani işi şakaya vurdum. Ama mesajımı alıntılayıp "bu ne zaman oldu" diyen sensin. Yorumlara bakarsan orda da olmayan şeyleri abartmışlar, yani işi şakaya vurmuşlar. Aynı geçen benim yaptığım gibi. :)

Bu konuda ortak noktaya gelemeyeceğimiz için konuşmanın bir anlamı yok. :)

Nisa sakatlandı "yalan başlık" aynı bu fragman gibi.

Gördüğümüz gibi yorumlarda da "işi şakaya vurmak için" bir sürü şey yazılmış. Ben de geçen onlardan birisini yaptım. Yani işi şakaya vurdum. Ama mesajımı alıntılayıp "bu ne zaman oldu" diyen sensin. Yorumlara bakarsan orda da olmayan şeyleri abartmışlar, yani işi şakaya vurmuşlar. Aynı geçen benim yaptığım gibi. :)
Senin yaptıklarına işi şakaya vurmak demem ben 10 mesajından dokuzu yalan yanlış şeyler konuşup sonra da bunların adını ironi koymak derim

• Beğendim
Depremzedeler için özel yayın yapıp 73 milyon TL bağışlaması, SMS gelirlerini her hafta milli dayanışma kampanyasına bağışlaması, çizilen tabloları satıp yine aynı şekilde bu kampanyaya bağışlaması, Dominik civarlarında mahsur kalan ve dönemeyen insanların dönmesine yardımcı olması ve daha birçok şeyi yaparak kendini bitirdiğini düşünüyorsanız böyle düşünmeye devam edin o zaman.
Hâlâ bitip bitmemekte kalmışsın sen. :A

Gerçi ben de niye hâlâ buradaysam. Herhangi birinin/bir şeyin fanıyla tartışmamak en büyük prensiplerimden biri oysa ki. :A Arada böyle unuttuğum zamanlar oluyor tabii. :A

• Güldürdün
Reactions: DR
Hâlâ bitip bitmemekte kalmışsın sen. :A

Gerçi ben de niye hâlâ buradaysam. Herhangi birinin/bir şeyin fanıyla tartışmamak en büyük prensiplerimden biri oysa ki. :A Arada böyle unuttuğum zamanlar oluyor tabii. :A
Fanıyım ama eleştirmesini de bilirim yeter ki yanlış olan birşey olsun ortada mesela dünkü olay yanlıştı diyebiliyorum bazı kişilerin dediği gibi körü körüne yanlış olan şeyleri savunmam.

Fanıyım ama eleştirmesini de bilirim yeter ki yanlış olan birşey olsun ortada mesela dünkü olay yanlıştı diyebiliyorum bazı kişilerin dediği gibi körü körüne yanlış olan şeyleri savunmam.
Birinin fanıyken onu eleştirmek mi? :A Kelimeleri yeniden şekillendiriyorsun. :A

• Güldürdün
O senin düşüncen ama yanlış düşünüyorsun gayet te eleştirebilirsin
Fan kelimesi fanatizm kelimesinden gelmiyor mu?

Fanatizm: Bir kimseye veya bir şeye aşırı düşkünlük ve tutkuyla bağlılık, taassup, bağnazlık.

Varsa yanlışım, düzeltsin biri.

Fan kelimesi fanatizm kelimesinden gelmiyor mu?

Fanatizm: Bir kimseye veya bir şeye aşırı düşkünlük ve tutkuyla bağlılık, taassup, bağnazlık.

Varsa yanlışım, düzeltsin biri.
Ben daha çok hayranlıkla bağlıyorum - birine ya da bir şeye karşı hayranlık duyan, o şeyi ya da kimseyi aşırı ölçüde beğenen.
Burada eleştiremeyen diye birşey yazmıyor. :)

• Beğendim
Ben daha çok hayranlıkla bağlıyorum - birine ya da bir şeye karşı hayranlık duyan, o şeyi ya da kimseyi aşırı ölçüde beğenen.
Burada eleştiremeyen diye birşey yazmıyor. :)
Ahmet Cevizci, Felsefe Sözlüğü kitabında Fanatizmi/Bağnazlığı şöyle tanımlamış: İnsanı bilgisizliğin, eğitimsizliğin, tatminsizlik ve hoşgörüsüzlüğün bir sonucu olarak bir fikir , takım, inanç ya da ideolojiye körü körüne veya mutlak bir biçimde bağlanmaya iten tutkulu tavır.

Zaten fan club tarzı takılan sayfalara, kişilere baktığımızda bunların kafalarının uyuştuğunu, fanı olduğu kişiyi ölümüne koruduğunu görürüz. Çünkü fan olmak bunu gerektirir.

Sen hayransın yani.

• Güldürdün
İzlemeyi bıraksınlar o zaman bu adama da bu yarışmaya da daha fazla prim vermesinler :Z

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy