Secilmisti ya o. Balik hafizali Rachel.Biriniz Zalim'i seçinde ilk 3 garantilensin. O şarkı ne zaman yarışsa ilk 3 oluyor@Bully
Secilmisti ya o. Balik hafizali Rachel.Biriniz Zalim'i seçinde ilk 3 garantilensin. O şarkı ne zaman yarışsa ilk 3 oluyor@Bully
Secilmisti ya o. Balik hafizali Rachel.![]()
Diğer şarkısını seç sen de.
Kral Müzik Ödülleri konseptinde secilmisti.Yarıştı mi o şarkı hangi haftada.😱
Ben de seçtim zaten HandeDiğer şarkısını seç sen de.![]()
Kral Müzik Ödülleri konseptinde secilmisti.Sen sunmustun hatta o haftanin konusunu.
![]()
Tahmin ettiğim şarkıdır büyük ihtimalle.Ben de seçtim zaten Handeumarım sen kazınırsın 😍🥰
İlk posta bak şaşirtcam seniTahmin ettiğim şarkıdır büyük ihtimalle.Dedem ya.
![]()
Layık olmaya çalışıyorum efendim.Yeter artık iyi şarkılar seçme.![]()
Kimsenin aklına gelmez diye düşünmüştüm şaşırdım.![]()
MS'den daha başarılı gidiyorsun yalnız bu yarışmada![]()
Çünkü efsaneBiriniz Zalim'i seçinde ilk 3 garantilensin. O şarkı ne zaman yarışsa ilk 3 oluyor@Bully
Çok iyi ya..gerçekten tebrik ederim...👍Yıl 2006... İngiltere doğumlu genç bir kız, kırık Türkçesiyle söylediği şarkısıyla, danslarıyla, tüm enerjisiyle ekranlara gelmeye başladı. Sözü ve müziği kendisine ait olan 'Aman' kısa sürede çok sevildi. O kadar çok sevildi ki Eylem, ilk albümüyle 100 bin adetlik satışa ulaşarak 2007 MÜ-YAP Müzik Ödülleri'nde 'Altın Plak' ödülünün sahibi oldu. İngiltere'de müzik eğitimi alan, 2003 Eurovision finallerinde son 8'e kalan, X-Factor yarışmasında şansını deneyen genç kız, Türkiye'deki ilk albümüyle aynı yıl Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Gülşen, Demet Akalın, Hande Yener, Yıldız Tilbe ve Nazan Öncel gibi isimlerle aynı satış rakamına ulaşarak ödül alma başarısına ulaştı. Eylem, 2007 Kral TV Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı' kategorisinin de iddialı adaylarından biriydi. Ancak ödülü o yıl Atiye kazandı. Ama Eylem ödülünü Türk halkına kendisini sevdirerek ve 2020 yılında dinlenmeye devam ederek almıştı zaten...
Efsoo şarkılardan .. Çok Hande Yener hastası değilim ama çıktığı dönemde bol bol dinlediğimi inkar etmem.👌👍
Tesekkürler, konsept bu sefer tam senlik gibi.
Sonunda senden bunları duymak.Çok iyi ya..gerçekten tebrik ederim...👍
Tesekkürler, konsept bu sefer tam senlik gibi.![]()