Ne iyimser ne kötümser normal bir insan olarak görüyorum seni normal bir insan olmak kötü müİyimser demediğine göre öyle düşünüyon iştee![]()
Ne iyimser ne kötümser normal bir insan olarak görüyorum seni normal bir insan olmak kötü müİyimser demediğine göre öyle düşünüyon iştee![]()
Ne iyimser ne kötümser normal bir insan olarak görüyorum seni normal bir insan olmak kötü mü![]()
Bazı tahminler yapabilirsin belki ama FUTURE olabilmek için çok daha fazlası gerekiyor...![]()
5. Kez üst üste yine nokta atışı tahminim oldu. Yine eleneni bildimTahmin deyip geçme. Doğru kararlar vermeme vesile oluyor ...
Yani senin o küçümsedigin tahminlerim %90 nokta atışı oluyor. @Tolstoyevski yarışırken ona alacağı sıralamaları bile tahmini ederken doğru çıkıyordu
Ama en büyük şansım zamanında işi bırakmak oldu ve o duruma basit bir tahmin diyemezsin😏
Bazı konularda öylesinBen iyimser olarak göründüğümü düşünüyordum
Bazı konularda öylesin![]()
Şu an aklıma gelmiyorHangi konularda meselaa
yusuf iç ses:ablaaa git başımdan![]()
Uzun bir şey olduğu için unutuyorum hep.
3 gün önce 'bu akşam yapacağım' dersen yakana yapışırımUzun bir şey olduğu için unutuyorum hep.
Süre var diye biliyorum daha ne kızıyorsun be.Zaten elendim diye üzgünüm.
![]()
Teşekkür ederim.3 gün önce 'bu akşam yapacağım' dersen yakana yapışırım
Ama haklısın, acılısın bugün. Sana 4 gün süre veriyorum![]()
Benim anlayışsızlığım. Hele bugün ki jeneriklerdeki emeğinin üstüne seni böyle sıkıştırmamalıydımTeşekkür ederim.![]()
İyi hatırlattın onların içinden en hüzünlülerini seçip ağlayayım elenmemin üzerine.Benim anlayışsızlığım. Hele bugün ki jeneriklerdeki emeğinin üstüne seni böyle sıkıştırmamalıydım![]()
Sen şarkını paylaştığın an hissetıö eleneceğini :Sİyi hatırlattın onların içinden en hüzünlülerini seçip ağlayayım elenmemin üzerine.![]()
Tamamdır. Yapmayacağını biliyordum ama yinede sonrasında etiketleyip etiketleme adına emin olmak istedim. Benim konularıma Fransız kalan birisin zaten 😊Bilen biliyor yerini bendeki.Politik olmam lazım bu ara.
![]()
Ben asla beklemiyordum, güveniyordun MFÖ’ye de şarkıya da.Sen şarkını paylaştığın an hissetıö eleneceğini :S
Neyseki sen diğer elenenler gibi gitmedin. Ben Deniz'in eleneceğini ve uzaklaşacağını tahmin ettiğim için elendiği günün gündüzünde listeyi yapması için zorladımyapmsaydım onunki elime geçmezdi
![]()
MFÖ doğru seçim ama şarkı çok yanlıştı ve ilk kez yanılmak istedim ama kahretsin yine yanılmadımBen asla beklemiyordum, güveniyordun MFÖ’ye de şarkıya da.
Ben Allahtan hep burdayım.![]()
Haklısın bakamadım şarkı ve jenerik konularına.Tamamdır. Yapmayacağını biliyordum ama yinede sonrasında etiketleyip etiketleme adına emin olmak istedim. Benim konularıma Fransız kalan birisin zaten 😊