Sazı elimize alalım.
2014 zamanında Yiğit vardı, turuncu donlu, onu destekliyordum, 4. olmuştu. Berkan'ı ona benzetiyorum. Karakter olmasa da onun kadar yakın geliyor bana.
Yunus Emre, baban yağcı mıydı? Bu nasıl bir şey? Ben ilk kez böyle bir yarışmacı görüyorum.
Acun'un pozitif ayrımcılık gibi gözüken tavrını doğru buluyorum. Ülkemizde kadınlar/kızlar değersiz bir eşyadan bile daha değersiz gözüktüğü için bu ekstra duyara gerçekten gerek var. Sadece Yasin'e yüklenmiştir falan onu bilemem. Orası da işin kurgusu zaten.
Evrim... Yarışmayı hiç izlemeyip, tanıtıma ve salondan geçerken göz ucuyla Evrim'i gördüğümde feminizmi temsil edecek kadın zannettim de hiç alakası yokmuş. Kocasının ayaklarını yıkayan, ev hanımından ötesine geçemeyen, yıllar boyunca erkekler tarafından bastırılmış ve sindirilmiş bir kadın imiş meğer. Öbür hafta değil ama ondan sonraki en büyük elenme adayı kendisidir. Yani elenme ihtimali olan ikinci haftada gitmesi çok mümkün. Kendisinin bu ezik tavırları, destekçilerinin kendisine duyduğu sempatiyi azaltır. Duygu Çetinkaya v2 olmak varken ne hâllere düştü gerçekten yazık. Feminist biri olarak kendisini defterden sildim...
CCC de umarım bu manasız Yasin fetişizminden kurtulur. Gerçekten çok alakasız iki karakter. Nisa ile beraber artık Berkan tarafına keskin bir dönüş yapması lazım. Yasin ne abi hadi ya. Kurgu olduğu çok belli.
Berkan... Yarı finali falan araladı belki de bugün. Pozitifliği (bu özelliği niye milleti kudurtuyor bilmiyorum ama kudurmaya devam), seviyeli hırsı ile takımı yükselten adamın iki haftadır adının çıkması skandal oğlu skandaldır. Konuşmasıyla Evrim'i gömüp çıkarttı, yarın gömmeye devam edecek.
Güncel destekleme sıralamam: CCC, Nisa, Elif, Berkan, Aycan, Ersin, Mert.