Ne iyimser ne kötümser normal bir insan olarak görüyorum seni normal bir insan olmak kötü müİyimser demediğine göre öyle düşünüyon iştee
Ne iyimser ne kötümser normal bir insan olarak görüyorum seni normal bir insan olmak kötü müİyimser demediğine göre öyle düşünüyon iştee
Ne iyimser ne kötümser normal bir insan olarak görüyorum seni normal bir insan olmak kötü mü
Bazı tahminler yapabilirsin belki ama FUTURE olabilmek için çok daha fazlası gerekiyor...
5. Kez üst üste yine nokta atışı tahminim oldu. Yine eleneni bildim )Tahmin deyip geçme. Doğru kararlar vermeme vesile oluyor ...
Yani senin o küçümsedigin tahminlerim %90 nokta atışı oluyor. @Tolstoyevski yarışırken ona alacağı sıralamaları bile tahmini ederken doğru çıkıyordu
Ama en büyük şansım zamanında işi bırakmak oldu ve o duruma basit bir tahmin diyemezsin😏
Bazı konularda öylesinBen iyimser olarak göründüğümü düşünüyordum
Bazı konularda öylesin
Şu an aklıma gelmiyorHangi konularda meselaa
yusuf iç ses:ablaaa git başımdan
Şu an aklıma gelmiyor
Uzun bir şey olduğu için unutuyorum hep.
3 gün önce 'bu akşam yapacağım' dersen yakana yapışırımUzun bir şey olduğu için unutuyorum hep.
Süre var diye biliyorum daha ne kızıyorsun be. Zaten elendim diye üzgünüm.
Teşekkür ederim.3 gün önce 'bu akşam yapacağım' dersen yakana yapışırım
Ama haklısın, acılısın bugün. Sana 4 gün süre veriyorum
Benim anlayışsızlığım. Hele bugün ki jeneriklerdeki emeğinin üstüne seni böyle sıkıştırmamalıydımTeşekkür ederim.
İyi hatırlattın onların içinden en hüzünlülerini seçip ağlayayım elenmemin üzerine.Benim anlayışsızlığım. Hele bugün ki jeneriklerdeki emeğinin üstüne seni böyle sıkıştırmamalıydım
Sen şarkını paylaştığın an hissetıö eleneceğini :Sİyi hatırlattın onların içinden en hüzünlülerini seçip ağlayayım elenmemin üzerine.
Tamamdır. Yapmayacağını biliyordum ama yinede sonrasında etiketleyip etiketleme adına emin olmak istedim. Benim konularıma Fransız kalan birisin zaten 😊Bilen biliyor yerini bendeki. Politik olmam lazım bu ara.
Ben asla beklemiyordum, güveniyordun MFÖ’ye de şarkıya da.Sen şarkını paylaştığın an hissetıö eleneceğini :S
Neyseki sen diğer elenenler gibi gitmedin. Ben Deniz'in eleneceğini ve uzaklaşacağını tahmin ettiğim için elendiği günün gündüzünde listeyi yapması için zorladım yapmsaydım onunki elime geçmezdi
MFÖ doğru seçim ama şarkı çok yanlıştı ve ilk kez yanılmak istedim ama kahretsin yine yanılmadımBen asla beklemiyordum, güveniyordun MFÖ’ye de şarkıya da.
Ben Allahtan hep burdayım.
Haklısın bakamadım şarkı ve jenerik konularına.Tamamdır. Yapmayacağını biliyordum ama yinede sonrasında etiketleyip etiketleme adına emin olmak istedim. Benim konularıma Fransız kalan birisin zaten 😊