O kadar yazdım daha 30 olmamış mı 😱
O kadar yazdım daha 30 olmamış mı 😱
Ayol o nude isteme mesajını şikayet edecektim ama sonra engel yemeni istemedim... @sokak sanati
@sokak sanati dan 7 yıl ders aldım cnm.
Ozaman hep iyi verecen anlamı çıkar oyüzden beklemek gerekiyor cnm şike var demesinlerBir daha görmeden konuşma .ss
Manası söylersem olmaz seni belki yanliş yönlendirmiş olcam oylamana hepten etkı ederim olmaz o yuzden mana aramaOha ne mana 😱
Sağol tiktak. @xemrexxx@xemrexxx'in Oyları:
maNga - Beni Benimle Bırak 9
Imagine Dragons - Believer 8
Hepsi - Yalan 7
Clean Bandit - Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) 6
Queen - We Will Rock You 5
Gripin - Komşu Kızı 4
Gece Yolcuları - Unut Beni 3
Duman - Her Şeyi Yak 2
MFÖ - Güllerin İçinden 1
Alıntıladığım mesaja bak.Bazı etiketler bile gelmıyor torunum ki şuan bile etiketlememişin
Benim oylarımı bekle.
Dizideki yasta hemen hemen uyuyor @sokak sanati@sokak sanati dan 7 yıl ders aldım cnm.
Bu forumdaki emre hani x bol olan benden sıkça şikayet ediyor.Jüri üyeliğimden memnun olmayan tek kullanıcıHahah aynen heyecan büyük
Bakalım
Canım benim. Asla takılmam öyle şeylere.Benim düşük vereceğimi bildiği halde şarkıma 7 veren @ÖZGÜR... Benim için forumdaki en tarafsız insansın.
Sarı papatyanın elenmesini dört gözle bekliyor olacağım... @xemrexxx@xemrexxx'in Oyları:
maNga - Beni Benimle Bırak 9
Imagine Dragons - Believer 8
Hepsi - Yalan 7
Clean Bandit - Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) 6
Queen - We Will Rock You 5
Gripin - Komşu Kızı 4
Gece Yolcuları - Unut Beni 3
Duman - Her Şeyi Yak 2
MFÖ - Güllerin İçinden 1
Seni kandırıyor bu alamancı 50 dakıka önce dedim @Forumdash @keremO kadar yazdım daha 30 olmamış mı 😱
@sokak sanati benden 2 yaş büyük.Dizideki yasta hemen hemen uyuyor @sokak sanati
Hahaha harika.
Eleniyorum...