Sadece geçen hafta es geçtim telefon bozuldu diye😱 daha önceki hafta bana bu kadar müzik konularını nereden buluyorsun dedinSon zamanlarda pek konu açmadığın için aklıma gelmemiş sanırım
Sadece geçen hafta es geçtim telefon bozuldu diye😱 daha önceki hafta bana bu kadar müzik konularını nereden buluyorsun dedinSon zamanlarda pek konu açmadığın için aklıma gelmemiş sanırım
Rica ederim Faruk beyTeşekkür ederim Aliçoom
Barış fanı olmasaydın iyimserliğe yazardım seni deİyi ki bir Barış fanı olduk hepiniz fanatik yaptınız çıktınız beni iyimser görmemenizde ayrıca şaşırtıyor
1 hafta yeterli benim bir şeyleri unutmam içinSadece geçen hafta es geçtim telefon bozuldu diye😱 daha önceki hafta bana bu kadar müzik konularını nereden buluyorsun dedin
Sana da yaranılmıyor ayolSakin ol
Ama bugünle 6 gün oldu konular açıyorum. Asıl geçen haftayı unutman gerekir. Bu etkinlik için bile çalışkan bulmalıydın😏 En Favori Güzel, Jenerikler, En Özlenilen Dizi', Kim Daha İyi Seslendiriyor, Diss Savaşşları bunlar hepsi 1 sene içinde yaptığım etkinlikler ve mobil ile.1 hafta yeterli benim bir şeyleri unutmam için
Barış fanı olmasaydın iyimserliğe yazardım seni de
BELLİ... )Melancholia filmini yeni izledim. Hep o yüzden oldu)
Senin kütük arkadaşlarına küstüm. Onlarla bir süre muhatap olmayacağım )BELLİ... )
Gördüm ve güldüm... ))Senin kütük arkadaşlarına küstüm. Onlarla bir süre muhatap olmayacağım )
Bence komik değidi ))Gördüm ve güldüm... ))
Biranda yapmak doğru değil mi bence..en iyisi senin gibi yapmak.. en sona bırakmak;listelerden analiz yapmak daha doğru.Demiştim bakalım kimler editlememeyi başaracak
Taktiksel birşey sanırım yapmamak; ilişkileri sağlam tutmaya devam etme güdüsü 🧐🤓Haklısın. En başından yapmayacağım denilse bende etiketlerle rahatsız etmem ama bu kadar etiketlemem yeterli. Fazla zorlamayı düşünmüyorum artık.
dreamy ve Dark yapmayacağım dedi bıraktım mesela onlara hatırlatma yapmayı 😊
Yok benim listem hazır sayılır. Ben genelde herşeyi erkenden yapıyorum ama artık ağırdan almaya çalışıyorum, hem günü gelince konu uplanır yapmak isteyenler yaparBiranda yapmak doğru değil mi bence..en iyisi senin gibi yapmak.. en sona bırakmak;listelerden analiz yapmak daha doğru.
Ama analiz yapa yapa aklıma geliyor.
Bazen üye listesini açıp bakıyorum valla 🤫🤭
Yok Allah nasip eder; seneye burada olursak en sonlarda yapacağım. 😎 😎Yok benim listem hazır sayılır. Ben genelde herşeyi erkenden yapıyorum ama artık ağırdan almaya çalışıyorum, hem günü gelince konu uplanır yapmak isteyenler yapar
Olabilir ama en başta yaparım deyip yapılmamasına bozuluyorum ben 😊Taktiksel birşey sanırım yapmamak; ilişkileri sağlam tutmaya devam etme güdüsü 🧐🤓
O konuda haklısın.. ben yapılan etkinliklerde emeğe saygıya önem veriyorum.Olabilir ama en başta yaparım deyip yapılmamasına bozuluyorum ben 😊
Evet ve etkinliklerine katılım gösterdiklerim ilgisiz kalınca soğuyorum 😊 galiba bende artık onlar gibi davranmalıyım.O konuda haklısın.. ben yapılan etkinliklerde emeğe saygıya önem veriyorum.
Neticede herkes kendince forum için birşeyler yapıyor;
3-5 Dakka ayırabilir insanlar diye düşünüyorum ama tabi bu benim kendi düşüncem.
Ben genede politik diye düşünüyorum 🤫
Sence komik olmaması bence de komik olmaması anlamına gelmiyor. )) Sen kızınca ben gülüyorum biliyorsun... ))Bence komik değidi ))
Birisi sınav bahanesine sarılmış. Acun'u izleyince sınavı yok demek ))
Farkındayım ama burada beni kızdıran başkaları.Sence komik olmaması bence de komik olmaması anlamına gelmiyor. )) Sen kızınca ben gülüyorum biliyorsun... ))