Bizim kupaların hepsi tertemiz 113 senedir çok şükür. En azından 1 puan öndeyken şampiyonluk kupamızı verin demiyoruzŞampiyon olursak en azından tarihte ilk kez tertemiz bir kupa girer müzeye.
Bizim kupaların hepsi tertemiz 113 senedir çok şükür. En azından 1 puan öndeyken şampiyonluk kupamızı verin demiyoruzŞampiyon olursak en azından tarihte ilk kez tertemiz bir kupa girer müzeye.
Kesinlikle öyledir. Bizim sürecin başından beri nerede kupamızı verin dediğimizi gösterirsen sevinirim.Bizim kupaların hepsi tertemiz 113 senedir çok şükür. En azından 1 puan öndeyken şampiyonluk kupamızı verin demiyoruz
Twitter'da lig bu haliyle tescil edilsin diye gündem oluşturuyorlar daKesinlikle öyledir. Bizim sürecin başından beri nerede kupamızı verin dediğimizi gösterirsen sevinirim.
TFF 1. Lig yapacaksak Altınordu benim olsun.Ya aslında güç dengesi açısından cidden en iyisi o ama Spor Toto Süper Lig'den de ayrı keyif alırdık, tümü bildiğimiz takımlar oyuncular falan. TFF 1. Lig çılgın bir tercih olurdu.
Denizlililililililillililililiilililililililiililililiiili geçti artık.TFF 1. Lig yapacaksak Altınordu benim olsun.
TFF 1. Lig yapacaksak Altınordu benim olsun.
Bana hitap edip etmediğini bilemeyeceğim sanırım hiçbir zaman.
Yok hatırladım canım anlattığımı. Bu aralar yaşlı ve yorgun hissediyorum.
Avatar yok bundan sonra.@Maskeli Fedai'yi avatarsız görmek içini karartmış senin belli.
Yine bozuldu sayın Gs'li dostumun ayarları.
Ben yohum )@Maskeli Fedai katılmıyor mu bu arada, ilginç.
Ben yohum )
Ben yohum )
Ne oluyor burada kardeşimYapma. )
Taraftar der önemli olan kulübün tavrıdır.Twitter'da lig bu haliyle tescil edilsin diye gündem oluşturuyorlar da
@Sherlock Fifa 20 oynuyor musun?