Aladdin - Tanıtım Fragmanı | 360 TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,911
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
360 TV'den yabancı dizi!

EWdawKUWAAIDy7m

'Seksenler', 'Çocuklar Duymasın', 'Diriliş: Ertuğrul' dizilerinin tekrar bölümlerini, 'Ben Bilirim' ve 'Maksat Yarışmak Olsun' gibi yarışma programlarını yayınlayan 360 TV, 2018 yapımı Hint dizisi 'Aladdin'in bölümlerini TV'de ilk kez yayınlayacak.

3 sezondur SAB TV'de yayınlanmaya devam eden 'Aladdin - Naam Toh Suna Hoga'da; Aladdin Prenses Yasmine’e aşık olan genç bir adamdır ve içinde cini olan meşhur lambayı bulduktan sonra hayatı baştan aşağı değişir.

Tanıtımı yayınlanan 'Aladdin' yakında 360 TV'de!

Son düzenleme:
Bir siz eksiktiniz Hint dizisi yayınlamayan, şimdi tam oldu. :D

Mis gibi Türk dizileri varken nedir bu Hint dizisi ısrarları kanalların anlamıyorum.
Yerli diziyi geçtim, altyazılı yabancı dizi koysunlar, o bile izleyici kitlesi kazandırır onlara. Hatta bunu Prison Break, Lost gibi yabancı diziler ile yapsınlar, mütevazı da olsa bir kitle edinirler aslında. Yerli diziyi yayınlıyorlar zaten.

Yerli diziyi geçtim, altyazılı yabancı dizi koysunlar, o bile izleyici kitlesi kazandırır onlara. Hatta bunu Prison Break, Lost gibi yabancı diziler ile yapsınlar, mütevazı da olsa bir kitle edinirler aslında. Yerli diziyi yayınlıyorlar zaten.

Kanaltürk vardı bir aralar, The Walking Dead yayınlamıştı ve reytingleri kanal için gayet iyiydi. Dediğin gibi yayınlasalar, ilgi görmemesi imkansız.

• Beğendim
Reactions: Araf
Kanaltürk vardı bir aralar, The Walking Dead yayınlamıştı ve reytingleri kanal için gayet iyiydi. Dediğin gibi yayınlasalar, ilgi görmemesi imkansız.
CNBC-e, e2 ve TNT gibi kanallar vardı, hepsi de kapandı, Bu üçünün o kadar iyi kitlesi vardı ki, mütevazı da olsa, şimdi yabancı dizi seyircileri bu kanallarının açlığını çekiyor. TRT 2'de "Bron/Broen" isimli dizi vardı, bir tek altyazılı yabancı dizi olarak şifresiz bu kanal öne çıktı son zamanlarda, gerek yabancı filmlerle. 360 TV keşke böyle bir içerik hamlesine girişse de, diğer kanallardan bir farkı olsa.

Kıskanmayın 15 sene öncenin sanki hesap makinesiyle çekilmiş görüntü kalitesi yerlerde olan Hint dizileri 2 küsür reyting alıyor tanınmayan kanallarda tabi ki hint dizisi yayınlayacaklar kanallar :D

Bir bunlar kalmıştı hint dizisi yayınlamayan artık hintliler kendi dizilerini orada yayına koymadan direkt buraya versinler

İçimiz dışımız hint dizisi oldu 😱
Kanal 7 yetmiyormuş gibi 360'da başlamış. :A
Gına geldi hintlilerden :A
Dün keşfettim bunu iftara ne izleyebiliriz diye tv karışrırken :F

Aladdin hikayesini severim ama hint olması biraz yadırgadım :A Burda olan cin karizmatik değil @xemrexxx Muhteşeminde olan şeker ağalar gibi bir tip birazda hevesimi o kaçırdı :( :( :( @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @kerem

Aladdini oynayan oğlan iyi ama :A :A :A

Dün keşfettim bunu iftara ne izleyebiliriz diye tv karışrırken :F

Aladdin hikayesini severim ama hint olması biraz yadırgadım :A Burda olan cin karizmatik değil @xemrexxx Muhteşeminde olan şeker ağalar gibi bir tip birazda hevesimi o kaçırdı :( :( :( @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @kerem

Aladdini oynayan oğlan iyi ama :A :A :A
Türk oğlanları bitti, Hintlilere sardı bi de. 😱Aladdin'le everelim seni, şöyle bir düğün yaparız. :A @serhatt @xemrexxx @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
O ne anlar maldan ayol .ss
Cini yakışıklı bulmamış bir de, ramazan ramazan çarpılacak haberi yok .ss @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash
Türk oğlanları bitti, Hintlilere sardı bi de. 😱Aladdin'le everelim seni, şöyle bir düğün yaparız. :A @serhatt @xemrexxx @Forumdash

Cinden dolayı hevesim kaçtı zaten :F :F :F @Forumdash @xemrexxx

Bugün bir aradan sonra tekrar oruçluyum ama zaten iftar zamanında yayınlanıyor biz orucu açınca yanı :A :A :A