TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta (Gruplar)

Bu şarkı farklı, "Cevapsız Sorular" ile karıştırdın herhalde abi :D Zaten bir kez kullanılan şarkı, ikinci kez kullanılamıyor. :D

Hangi vasıfla soruyu cevapladın. Milli şef ve Sunucu burada. Sana mı kaldı cevaplamak.:A Her yerin admini sandın kendini iyice:A

oylarımi kullandım. 20 dakika üst üste dinledim ve sevdiğim bir şarkı vardı ama recapta istediğim kısımlar olmamasından dolayı puan kırdım. Zirvemde yerleştirdiğim isim başta beni bile şaşırttı. Bazen burda isimleri görünce listemizde ortalarda olur diye düşünürken liste önümüze geldiğinde bambaşka oylamalar yapabiliyoruz😊
@Forumdash bir önceki şarkın bundan daha iyi oy alırdı. çok beğendiğimi söyleyemem seçimini ama fena puan vermedim yine. Orta şekerli diyelim.
@xBUGRAx yine risk almış. bakalım beğenecek mi puanımı
@mrt-06 şarkını ilk paylaştığın da beğendiğimi belirtmiştim. Sonraki seçimler iyi puan vermemi etkilemedi. Memnun kalacağın bir puan verdim 😊
Listemi yarın yapsaydım belki farklı bir sıralama olurdu ama etkinliklerimle uğraşmam gerek bu ara oyüzden aradan çıksın istedim.
Şimdiden kolay gelsin @kerem . Belki ilk oy yollayan bendim :A

oylarımi kullandım. 20 dakika üst üste dinledim ve sevdiğim bir şarkı vardı ama recapta istediğim kısımlar olmamasından dolayı puan kırdım. Zirvemde yerleştirdiğim isim başta beni bile şaşırttı. Bazen burda isimleri görünce listemizde ortalarda olur diye düşünürken liste önümüze geldiğinde bambaşka oylamalar yapabiliyoruz😊
@Forumdash bir önceki şarkın bundan daha iyi oy alırdı. çok beğendiğimi söyleyemem seçimini ama fena puan vermedim yine. Orta şekerli diyelim.
@mrt-06 şarkını ilk paylaştığın da beğendiğimi belirtmiştim. Sonraki seçimler iyi puan vermemi etkilemedi. Memnun kalacağın bir puan verdim 😊
Listemi yarın yapsaydım belki farklı bir sıralama olurdu ama etkinliklerimle uğraşmam gerek bu ara oyüzden aradan çıksın istedim.
Ama ilkini de beğenmemiştin ve çok erken yollamişin oyunu:(

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ama ilkini de beğenmemiştin ve çok erken yollamişin oyunu:(
Seninki listedeki son yabancı şarkı demi? Ondan söz ettim. Dediğim gibi ortalarda yer verdim yani kötü puan sayılmaz.
Diğer şarkına yorum yapmadım. kapaktan şuan hangisi bilemiyorum demiştim.
Sonuç gecesi daha detaylı anlatırım niye o puanı verdiğimi 😊

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Seninki listedeki son yabancı şarkı demi? Ondan söz ettim. Dediğim gibi ortalarda yer verdim yani kötü puan sayılmaz.
Diğer şarkına yorum yapmadım. kapaktan şuan hangisi bilemiyorum demiştim.
Sonuç gecesi daha detaylı anlatırım niye o puanı verdiğimi 😊
Yuksek Sadakat'tı :X Acıklamalı yapıngerçekten oylamınız insanın aklında soru işareti kalıyor:A

• Güldürdün
Hayır 4.'sün. Nedense oylar yağmaya başladı, py sayıdı 10'u geçmiştir. :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy