- Reaksiyon puanı
- 112,312
- Puanı
- 1,060
Tabiki doğrulayacak. adaş olmasaydı gömerdi ama iş başka tabiOldukça üst düzey bir isim Dosi hanım, adaşım da bu konuda beni doğrulayacaktır. (Yine doğrulamadı. )
Tabiki doğrulayacak. adaş olmasaydı gömerdi ama iş başka tabiOldukça üst düzey bir isim Dosi hanım, adaşım da bu konuda beni doğrulayacaktır. (Yine doğrulamadı. )
Tecrübe birçok konuda avantaj sağlar bilgi olarak da yaşanmışlık olarak da... İçim geçmiş demek ne demek ya, neye rastladın da içimin geçtiğini söylüyorsun. Benim enerjim asla ve asla bitmez... Zeyin getirdiği verilerin sebebi ve neden olduğu çok açık. Aynı şekilde bu verilerin benimle ve bizim konumuzla alakası olmadığı da çok açık... Hala uzatıyorsun bu daha da komik...Ben daha yeni özelliklerle bezenmiş, NEW versiyonun oluyorum. Senin için geçmiş, işin bitmiş ve tükenme noktasına gelmişsin resmen. Zaten hepsi somut verilerdi, @Dosi hanıma uydurma kanıtlar ve deliller ortaya sunuyor mu dedin sen şimdi...
Doğru olmayan şeyler üzerinden neden panik olayım ki. Bu söylediklerin beni etkilemez. Her şeyin bilincinde ve farkında cevaplar veriyorum. Farkındaysan her şeye cevabım da var...Yaşlı olduğu için asılsız iddialarda bulunuyor kendisi yalnız şuan manzaraya bakınca rezil olmuş ve panik ve stresten ne dediğini bilmeyen eli ayağına dolanan bir @MEnes görüyorum
Bir ara yaparım belki ama o ara, ne ara onu bilmiyorum.Enler listesini nezaman yapacaksin? İnsanlar seni listelerine alıyorlar
Ben bu mesajı biliyorum..Bir ara yaparım belki ama o ara, ne ara onu bilmiyorum.
fenerbahçe konusunda tuzağa düştü fenerbahçeyi ele geçirmeye çalışan güç var onlara inandı @sokak sanatiSen kadar komik değiliz reis. Sağol.
İkinizde Fenerbahçeli değil misiniz niye @xdragxx 'e kötümser dedin.😱
Oldukça üst düzey bir isim Dosi hanım, adaşım da bu konuda beni doğrulayacaktır. (Yine doğrulamadı. )
I ı beğenmedim. Daha orjinal isimler bulabilirsin, o kadar zamandır yanımdasın hiç mi bir şey öğrenemedin...Tabiki doğrulayacak. adaş olmasaydı gömerdi ama iş başka tabi
Bu mesaj yoksa senin mi?Ben bu mesajı biliyorum..
Olabilir, oldukça kullandığım bir mesaj...Bu mesaj yoksa senin mi?
I ı beğenmedim. Daha orjinal isimler bulabilirsin, o kadar zamandır yanımdasın hiç mi bir şey öğrenemedin...
En azından yapmayacağım demedin ve yapacağını belirttiğin için seni Twitter'da da rahatsız edeceğimBir ara yaparım belki ama o ara, ne ara onu bilmiyorum.
Yoo kullandığın Doğrucunes'ten bahsettin ve beğenmedim uymamış dedim...Orada 'ENES' isminden bahsediyorum, gitmiş yanlış anlamış yine...
Halimi hatırımı sormak için yazabilirsin tabii, "hayır" demem.En azından yapmayacağım demedin ve yapacağını belirttiğin için seni Twitter'da da rahatsız edeceğim
Sırf ben beğendim diye aksini söylüyor @SherlockYoo kullandığın Doğrucunes'ten bahsettin ve beğenmedim uymamış dedim...
fenerbahçe konusunda tuzağa düştü fenerbahçeyi ele geçirmeye çalışan güç var onlara inandı @sokak sanati
Tecrübe birçok konuda avantaj sağlar bilgi olarak da yaşanmışlık olarak da... İçim geçmiş demek ne demek ya, neye rastladın da içimin geçtiğini söylüyorsun. Benim enerjim asla ve asla bitmez... Zeyin getirdiği verilerin sebebi ve neden olduğu çok açık. Aynı şekilde bu verilerin benimle ve bizim konumuzla alakası olmadığı da çok açık... Hala uzatıyorsun bu daha da komik...
Hem ziyaret hem ticaret misali birazda ürün yerleştirerek ikisi bir arada yaparımHalimi hatırımı sormak için yazabilirsin tabii, "hayır" demem.
Alakası yok çok daha güzel ve üretkenlik dolu kelimeler türetebilir...Sırf ben beğendim diye aksini söylüyor @Sherlock
Yoo kullandığın Doğrucunes'ten bahsettin ve beğenmedim uymamış dedim...
Sırf ben beğendim diye aksini söylüyor @Sherlock