Artık Çıtırlarla İlgileniyorum !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Önder Bekensir’den ayrılan ve 25 yaşındaki Ender İnal ile yeni bir aşka yelken açan Demet Akalın, “Çıtır sevgilime çok aşığım” dedi
Şarkıcı Demet Akalın, Tansaş İzmir Arena’da konser verdi. Sahnede kendisini izleyenlere zaman zaman konuşma yapan Akalın, artık çıtırlarla ilgilendiğini söyledi. Bir süre önce sevgilisi Önder Bekensir’den ayrılan ve geçen hafta Ender İnal ile yeni bir aşka yelken açan pop müziğin ünlü ismi Demet Akalın, konseri ile sevenlerini coştururken yaptığı ilginç itaraflarla da şaşırttı.

Demet’e aşk yaramış!

Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde üç saat boyunca sahneden inmeyen şarkıcı, şarkılarının yanı sıra sahne performansı ile de izleyiciden tam not aldı... Şarkılarını tüm aşıklara hediye ettiğini belirten Demet Akalın, "Ben de sizin gibi aşığım. Artık anladım ki çıtırlar hoşuma gidiyor. Artık çıtırlarla ilgileniyorum ve çıtır sevgilimle de mutluyum" dedi. Giydiği ilginç sahne kostümü ile dikkat çeken şarkıcı, sergilediği performansla izleyenlere "Demet’e aşk yaramış" dedirtti...

Evleniyor mu?...

Kendisinden yaşça küçük sevgilisi Ender İnal ile mutluluk pozları veren Demet Akalın Twitter hesabına enteresan bir not düştü.. Twitter’a düştüğü "Şu an Paris’te evlenmek istesem 1 hafta beklemek zorundayım yaa.. Gelmez mi bu pasaport daha önce?.." notuyla "Acaba genç aşkıyla evlenecek mi?" sorusunu akıllara düşüren Demet Akalın cephesinde bakalım sürpriz gelişmelere şahit olacak mıyız?

c126804.jpg
cx25623.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,556
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd