Ya @xBUGRAx hep bunlar senin başının altından çıktı var ya.Oynak yılan olarak katarız.
Ya @xBUGRAx hep bunlar senin başının altından çıktı var ya.Oynak yılan olarak katarız.
Taş evde buluşuyoruz @sokak sanati ula aman @mrt-06 ileYasak aşkı ortaya çıkardık diye suçlu olduk iyi mi.
Küçüklüğümüzü ifşa ettin millete, adım "oynak"a çıktı.Naptım be.
Taş evde buluşuyoruz @sokak sanati ula aman @mrt-06 ile
Karantina acilen bitmeli kudurdunuz iyice.Ya @xBUGRAx hep bunlar senin başının altından çıktı var ya.
@sokak sanati nerden çıktı kaç tane yasak aşk var bu forumda zilliler .ssTaş evde buluşuyoruz @sokak sanati ula aman @mrt-06 ile
Atlas koyForumda diye demiyorum ama Buğra adını da çok seviyorum, naif ve huzur verici bir isim.
Naptım be.
Karantina acilen bitmeli kudurdunuz iyice.
Yasak Elma yı geçtik@sokak sanati nerden çıktı kaç tane yasak aşk var bu forumda zilliler .ss
Sadece forumda mı her tarafın Buğra dolu.Forumda diye demiyorum ama Buğra adını da çok seviyorum, naif ve huzur verici bir isim.
Amcası isim de önrirmiş DüşünücemForumdash koysan daha iyiydi. .ss
@sokak sanati nerden çıktı kaç tane yasak aşk var bu forumda zilliler .ss
@xBUGRAx gizli yılan zaten.Her konunun altından ya sen ya @Ahmed çıkıyorsunuz. İki gizli yılan. İyice şu yüzüne çıktı bu ikisinin yüzleri @Harunnn60 @alperuz @mrt-06
Dünya mı yoksa Türkiye atlası mıAtlas koy
Bu forumda herkes bir yerlerden çıkabilir herkes tehlikeli.Her konunun altından ya sen ya @Ahmed çıkıyorsunuz. İki gizli yılan. İyice şu yüzüne çıktı bu ikisinin yüzleri @Harunnn60 @alperuz @mrt-06
Onlar burayı görmüyor ya o yüzden. Yani inşallah görmüyorlardır.Sadece forumda mı her tarafın Buğra dolu.
Özür dilerim yiğenimmmm.Amcası isim de önrirmiş Düşünücem
Gülben in oğlu gibi @xBUGRAxDünya mı yoksa Türkiye atlası mı
Bu forumda herkes bir yerlerden çıkabilir herkes tehlikeli.
Ne sandın be.Gizli deyince arkasından başka şey gelecek sandım. @Ahmed bilir