Twitter'da da yorumların sıklığı fazla demek ki reytingler güzel gelecek. Neler kaçırıyorsun bir bilsen.Hepsi boykot listesine eklendi.
Twitter'da da yorumların sıklığı fazla demek ki reytingler güzel gelecek. Neler kaçırıyorsun bir bilsen.Hepsi boykot listesine eklendi.
Reklamla birlikte 21.00-22.20 arası yayınlandı, 22.20'de tekrarı başladı ve şu an yine reklam yani bitti.@Aserat yeni bölüm kaçta girdi ve kaçta bitti?
Yaaa çok duygulandım. Son fragman müthiş.
Bekliyoruz merakla
Avrupa Yakası kadar kaliteli değil diye bitmesine sevinen herkes kına yakabilir gelecek senelerde bu kadarı bile çıkmayacak komedi alanında.Yaaa çok duygulandım. Son fragman müthiş.
Merakla beklenir ama yayın akşamı izlenmez.Bekliyoruz merakla
Bırak Allah aşkına, zaten herşeye bir kulp bulmakta üstümüze yok. Avrupa Yakası başlasa "sakız gibi uzattılar" diyecektik.Avrupa Yakası kadar kaliteli değil diye bitmesine sevinen herkes kına yakabilir gelecek senelerde bu kadarı bile çıkmayacak komedi alanında.
Merakla beklenir ama yayın akşamı izlenmez.
İzliyorum 00.00'dan sonra yaAvrupa Yakası kadar kaliteli değil diye bitmesine sevinen herkes kına yakabilir gelecek senelerde bu kadarı bile çıkmayacak komedi alanında.
Merakla beklenir ama yayın akşamı izlenmez.
Aynen benim de. Yalan Dünya'nın da Jet Sosyete'nin de 2. Sezonunu daha çok sevdim.Güzel gidiyor. Arada gösterdikleri flashback'ler dizinin en güzel bölümlerindendi. Tüm sezonları ayrı seviyorum ama asıl favorim 2. sezon galiba.
Keşke o bölümler de Star'da olsaydı. TV8'de bile çarşamba 6 reytingi gördüyse orada pazar yayınlansa 7-8 alabilirdi.Aynen benim de. Yalan Dünya'nın da Jet Sosyete'nin de 2. Sezonunu daha çok sevdim.
Ben aslında başından beri pazar yayınlanmasına karşıydım.Keşke o bölümler de Star'da olsaydı. TV8'de bile çarşamba 6 reytingi gördüyse orada pazar yayınlansa 7-8 alabilirdi.
Ama Diriliş, SAK, BZÇ, Avlu, Çarpışma, Bizim Hikaye gibi işlerle yarıştığı için çarşamba-perşembe yayınlanan bölümlerin çoğu potansiyelinin altında reyting aldı en azından pazar günü Acun'a iyi alternatif olurdu ve daha yüksekleri görürdü buna rağmen.Ben aslında başından beri pazar yayınlanmasına karşıydım.
Hafta'sonu A/B grupu hep dışarıda olur.
Tabii ki illa A/B'de izlenecek. Çarşamba 23:15'te bile A/B'de izleniyordu Yalan Dünya.Ama Diriliş, SAK, BZÇ, Avlu, Çarpışma, Bizim Hikaye gibi işlerle yarıştığı için çarşamba-perşembe yayınlanan bölümlerin çoğu potansiyelinin altında reyting aldı en azından pazar günü Acun'a iyi alternatif olurdu ve daha yüksekleri görürdü buna rağmen.