Yazdığm mesajlara yazık, 30-da durcam artık...Ayni yarismacilar katki sagliyordu hep, @Çiğdem @eskici @xBUGRAx @Forumdash disinda öyle sonuc konularinda olan kimse yok.Dün zaten 3 kisi mi ne vardi.
![]()
Yazdığm mesajlara yazık, 30-da durcam artık...Ayni yarismacilar katki sagliyordu hep, @Çiğdem @eskici @xBUGRAx @Forumdash disinda öyle sonuc konularinda olan kimse yok.Dün zaten 3 kisi mi ne vardi.
![]()
Bişi yok ilk mesajda %Niye?
Ekli zaten, ikinci cümleme iyi bak.![]()
Keyfine @serhatt kaçsın![]()
Alıntıladın mı. 😱 Görmedim.3 tane aslında ama şuan 2 tanesinin bana ihtiyacı var. Jeneriklerde dizileri toplayıp tanıtım işi yapacağım ve enler listesinde de @Özgür u alintiladim oralı olmadı. Az önce işaret verdim konuya girmiş ama tık yokgüya liste gece geliyordu. Haftasonuna zorlamaya başlarım insanları. Editlemeyeceklerini bilsem şimdiden sayım işine girerim ama 18ine kadar bekleyeceğim mecburi
![]()
Mayıs sonu Haziran başları piyasada olmayabilirimAcele etme bence, sonuclari 1 Haziran gibi acikla en iyisi. Yilin ortasi gibi.![]()
Sen rahatsizdin zaten. Dün katkin cok büyüktü hakkini ödeyemem.Yazdığm mesajlara yazık, 30-da durcam artık...
Bu hafta da buralarda olacam.Sen rahatsizdin zaten. Dün katkin cok büyüktü hakkini ödeyemem.![]()
Deme öyle, sonra bakmisiz yolcusun.Bu hafta da buralarda olacam.
Ama genelde burada olmayınca daha iyi gidiyorum.![]()
1. baya dekolte yapmış kendine.
Çok komikmiş.
Çok tarz olmuş beğenmiştim onu olur.![]()
Siz nasıl insanlarsınız yaaa7.post olabildim
Sülüman benim olacak.Gurur duydurdun yine kendinle. İçinde ki cevher çıkmış. Maşallah Hürrem gibi raks raks. Pardon sümbül ağa gibi demem lazımdı@xemrexxx