'Yedi Numara' Oyuncuları Instagram'da Buluşuyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
images

Koronavirüs nedeniyle #evdekal'dığımız bugünlerde Instagram yayınlarının sayısı da gittikçe artıyor.

2000-2003 yılları arasında TRT 1'de ekrana gelen fenomen dizi 'Yedi Numara'nın oyuncuları da bu dönemde ortak yayınlar yaparak izleyicilere nostaljik anlar yaşatıyor. Dizinin Haydar'ı Okan Selvi'nin, rol arkadaşlarını ağırladığı yayınlarda diziyle ilgili bilinmeyenler, set anıları ve pek çok özel bilgi yer alıyor.

Tuba Erdem (Armağan), Ayça Mutlugil (Ayten)-Taner Ertürkler (Evren) ve Gülden Güney (Cansu) ile yapılan yayınları aşağıdan izleyebilirsiniz:

• Harika
Reactions: alperuz
Zaman nasıl geçiyor ya :( Okula ilk başladığım zamanlarda evdekiler izlerken yemekte ben de izlerdim şimdi hepsi yaşlanmış ben de geldim 25 yaşına :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Nuray'la yayın yapınca haber ver demiştin henüz yapmadılar ama Ayça ve Taner'in yayınında bayağı çekiştirdiler en kısa zamanda izle. :A Bir izleyici ona çok kilo almışsın deyince kırılmış. :( Bir de Nuray çok iyi yemek yapıyormuş ama Ayça o konuda dizideki gibi kötüymüş birkaç anı falan da anlatıldı. :A @xBUGRAx

• İlginç
Reactions: xBUGRAx
Nuray'la yayın yapınca haber ver demiştin henüz yapmadılar ama Ayça ve Taner'in yayınında bayağı çekiştirdiler en kısa zamanda izle. :A Bir izleyici ona çok kilo almışsın deyince kırılmış. :( Bir de Nuray çok iyi yemek yapıyormuş ama Ayça o konuda dizideki gibi kötüymüş birkaç anı falan da anlatıldı. :A @xBUGRAx
Gözünden kaçtı zaar. :A @xBUGRAx

• Güldürdün
Yüzünün güzelliği yeter küsmesin kesin yine öyle mesaj gelir diye katılmıyordur.:(

• Üzücü
Reactions: Aserat
Yüzünün güzelliği yeter küsmesin kesin yine öyle mesaj gelir diye katılmıyordur.:(
Bir de anı anlatıldı gecenin köründe çekim yaparken herkesin sinirleri bozukmuş ve Nuray yukardayken Ayça 'Nuray'a da dondurma alalım mı' deyince Nuray da yanlış anlayıp 'niye benim arkamdan konuşuyorsunuz' deyip ağlamış. :A Rüya gibi duygusal belli ki. :(

Bahsettiğim yayına izleyici olarak katıldı yakında gelir bence. Ekibi Zoom üzerinden toplamayı düşünüyorlar en kötü orada görürüz. :Z

• Güldürdün
Bir de anı anlatıldı gecenin köründe çekim yaparken herkesin sinirleri bozukmuş ve Nuray yukardayken Ayça 'Nuray'a da dondurma alalım mı' deyince Nuray da yanlış anlayıp 'niye benim arkamdan konuşuyorsunuz' deyip ağlamış. :A Rüya gibi duygusal belli ki. :(

Bahsettiğim yayına izleyici olarak katıldı yakında gelir bence. Ekibi Zoom üzerinden toplamayı düşünüyorlar en kötü orada görürüz. :Z
Bunu da görmemişsin boşuna mı cevap yazıyoruz.ss @xBUGRAx

• Güldürdün

Ay inanmıyorum çok tatlı ya aynı ben hassaslık seviyesi. :bhr::A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Zaman nasıl geçiyor ya :( Okula ilk başladığım zamanlarda evdekiler izlerken yemekte ben de izlerdim şimdi hepsi yaşlanmış ben de geldim 25 yaşına :A
Çok uzunmuş yayınlar 😱
Özlem Türkad (Asiye) ve Aşkın Şenol (Berat) ile yapılan yayınlar:

@alperuz @Ahmed @mrt-06 @The_Erinch

• Harika
Reactions: alperuz and Ahmed