@Dosi That's Acun World,darling.
O yüzden kurguya sende katılacaksın;anın tadını çıkaracaksın;Survivor böyle işte...Gridap gibi biliyorsun herşeyin fake olduğunu ama kapılıyorsun o girdaba..Bir bakmışın 5 ay bitmiş.
@xemrexxx Neyse ki yarın ünlüler canlı yayında soru almayacaklar; gerçektende linç yerlerdi...
Ama işin ironik tarafını söylemek istiyorum; Gönüllüler Takımı diye birşey yok..Sadece Cemal ve Barış var.
Barış mesela ünlülerde kalsaydı çarklar farklı işlerdi..
En büyük örneği
@Emre Ozansoy kardeşim...Barışlar birlikte bizi terk etti hemen (
@Maskeli Fedai @Bully @Dosi)
Yunusda kesinlikle Erman havası var..kendini kontrol edememe sorunu var; kafaya çok darbe almış...Beyn hücrelerindede sorun var ve bu hücreler dilinin kemiğini etkiliyor.
Mert baltayı taşa vurdu (
@mesmeso61 @DarkLegenD @Bully @Dosi ) bu akşam ki konseydeki R si iyi izlenim vermedi...
Aycanı geçrekten seviyorum ama Sürekli Elifi vurması onunda içten pazarlıkçılığını ve Elifi kıskandığını ve biran önce ortadan kaldırmak istediğini gösteriyor. Ama genede Aycanı seviyorum.
Ünlülerde Aycan ve Elifi destekliyorum. Elif o 2 çocukla bir olup Parvizi (
@DR ) yollamsaydı çok iyi olucaktı hep oradan gol yiyor. Ama bugün strajedik röp ler verdi...İlerisi için diğer taraftanda sms sağlamaya yönelik akıllı adımlardı.
Ersin performans olarak çok iyi kazanıyor ve konseyde Fiskos takımının içinde olsada aslında tek başına kararını yapıştırıyor; geneldede vurduğu gol oluyor.
Diğer tarafta Barış ve Cemal son 4 kesin. Ne yapsalar farketmez... Fanatik Fun lara sahipler çünkü.
Nisa..... En büyük şansı Cemal ve Ysin... ve harika bir yüzü olması... büyülü bir gülüş ve bakışı var bunuda
@MasacRE ve
@Sherlock çok iyi biliyor.
Ama Nisa İlk 6 da elencektir.
Evrim (
@dreamy ) bacımı aslında gönüllürde destekliyorum.
Tek başına mücadaheel ettiğine inanıyorum. Kadırgalığını seviyorum.
Berkan yakın arkadaşlarım nefret ediyor; hele birtanesi elimde olsa pataklarım diyor.
Adada ot bulup onu çektiğine inanıyorum .
Ardahan bu hafta Fatih Terime dua etsin..Yoksa ilk yolcu o erkeklerden..
Yasin bundan sonraki hedefi O Ses Türkiye olabilir.
Sercanda kaynayıp gidiyor işte.
Offff gene çeneme vurdu...
Haydi tatlı rüyalar hepinize.
Hayırlı Sahurlar (
@vadikızı ) ve diğerleri.
#SurvivorForEver