Emre Ozansoy
Moderatör
Evrim'e bağırıp çağırdığında Yasin'in kulağını çekmişti abla ama Y. E. kişisi çok daha ileriye gitti.Nerdee ya bir kıza koca şeyli demek ne demek yaaaa
Allah'tan tişörtle yarışıyorlar izlemek zorunda kalacaktım.![]()
Evrim'e bağırıp çağırdığında Yasin'in kulağını çekmişti abla ama Y. E. kişisi çok daha ileriye gitti.
Mert abisi parkura çıkmasına izin verirse cevap şansı bulabilirYunus Emre prim vermek yerine parkurda cevap verecekmiş.![]()
Küçük bir grup örgütlenmiş listeye sokmuş işte abiTürkiye tarihinde gündemde
SiziSeviyoruz ÜnlülerTakımı
39,2 B Tweet
🥳 🥳 🥳
@Bully @Dosi @Maskeli Fedai
Mert abisi parkura çıkmasına izin verirse cevap şansı bulabilir![]()
Youtube'da 2015 oyunlarına bak ne kadar çok çeşit var. Şimdi nereye gitti bu parkurlar? Haftanın 7 günü bahanesini de kabul etmiyorum. Eskiden 4 gün yayınlanıyordu, şimdi de zaten 3 gün voleybol, anlat bakalım ile geçiştiriliyor. Ya kaydırak var ya futbol ya voleybol ya basketbol. Bunun için parkur ve ya Survivor gerekmiyor yani. Nerede bu parkurlar? Sonra da fanlar tarafından eleştiri alıyorum ama gerçekleri söylüyorum.Daha da olacak diyor bir de.![]()
Youtube'da 2015 oyunlarına bak ne kadar çok çeşit var. Şimdi nereye gitti bu parkurlar? Haftanın 7 günü bahanesini de kabul etmiyorum. Eskiden 4 gün yayınlanıyordu, şimdi de zaten 3 gün voleybol, anlat bakalım ile geçiştiriliyor. Ya kaydırak var ya futbol ya voleybol ya basketbol. Bunun için parkur ve ya Survivor gerekmiyor yani. Nerede bu parkurlar? Sonra da fanlar tarafından eleştiri alıyorum ama gerçekleri söylüyorum.
Youtube'da 2015 oyunlarına bak ne kadar çok çeşit var. Şimdi nereye gitti bu parkurlar? Haftanın 7 günü bahanesini de kabul etmiyorum. Eskiden 4 gün yayınlanıyordu, şimdi de zaten 3 gün voleybol, anlat bakalım ile geçiştiriliyor. Ya kaydırak var ya futbol ya voleybol ya basketbol. Bunun için parkur ve ya Survivor gerekmiyor yani. Nerede bu parkurlar? Sonra da fanlar tarafından eleştiri alıyorum ama gerçekleri söylüyorum.
HahahahaBir ara tekrarlayalım ama
![]()