Sana iyi puan verdim bu hafta elenirsen hep hafızanda bulunsun canım. @keremHemen sattın beni
Sana iyi puan verdim bu hafta elenirsen hep hafızanda bulunsun canım. @keremHemen sattın beni
@kerem puan durumu bana birden Eurovision u hatırlattı.#FF Eurovision 20203. Puan Durumu:
139 | xBUGRAx | Rihanna - Umbrella
138 | bazinga | Rihanna - Don't Stop The Music
126 | Forumdash | Kesha - Tik Tok
126 | mrt-06 | Shakira - Whenever Wherever
119 | xemrexxx | Evanescence - Bring Me To Life
118 | Çiğdem | Lady Gaga - Poker Face
110 | Ahmed | Katy Perry - Hot N Cold
110 | dreamy | Lady Gaga - Bad Romance
108 | Özgür | Beyonce - Naughty Girl
107 | denizz19 | Inna - Hot
99 | eskici | Beyonce - Crazy In Love
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Güzel puan seferoğlu @sokak sanati@sokak sanati'nin Oyları:
11 Puan - Poker Face
11 Puan - Umbrella
11 Puan - Hot N Cold
11 Puan - Naughty Girl
11 Puan - Bad Romance
11 Puan - Bring Me To Life
9 Puan - Dont Stop the Music
9 Puan - Whenever
9 Puan - Tik Tok
8 Puan - Hot
4 Puan - Crazy İn Love - Slowunu ne kadar çok seviyorsam bu versiyondan da o kadar nefret ediyorum.
#BeyonceZirveyeRihannaKümeye
Ne acidan?@kerem puan durumu bana birden Eurovision u hatırlattı.#FF Eurovision 2020
Dalga geçme hepsi senin yüzündenKoyktun mu?
@sokak sanati en yakın rakibime benden düşük verdiğin için sevinebiliyorum sadece dua et
Sen de hakettinEn azından sen benim puanımı hak etmişsin fazla olsa yazık olacaktı
Şefimiz müzik şefi kim kabile şefi dedi @sokak sanati @dreamy@sokak sanati'nin Oyları:
11 Puan - Poker Face
11 Puan - Umbrella
11 Puan - Hot N Cold
11 Puan - Naughty Girl
11 Puan - Bad Romance
11 Puan - Bring Me To Life
9 Puan - Dont Stop the Music
9 Puan - Whenever
9 Puan - Tik Tok
8 Puan - Hot
4 Puan - Crazy İn Love - Slowunu ne kadar çok seviyorsam bu versiyondan da o kadar nefret ediyorum.
Nekadar kötüde olsa hep senin puanından iyi farkındaysanHemen sattın beni
Oylamada MİLLİ ŞEF yazılsın.. @sokak sanatiŞefimiz müzik şefi kim kabile şefi dedi @sokak sanati @dreamy
Nerde o günler .ss@eskici Denize dökülmeli @denizz19 elenmesin yani @sokak sanati @serhatt
@Forumdash Abicim sonradan yoruluyor sanırım yaslılık
Beyonce kıskanıyor dedilerdi haklılarmış.Beyonce ile Jay Z evlk ve Rihanna Jay Z'nin manevi kızı. Melez kardeşliğini bozma Git gagayı gagala