Sorun yok eleneceğimi sanmıyorumYallah daha iyi olmasına rağmen düşük gitti..
Sorun yok eleneceğimi sanmıyorumYallah daha iyi olmasına rağmen düşük gitti..
O şarkının hakkını bilmiyorlar gerçekten çok dinlerdik 2004 en hitlerindendi haklısın yanıGeçen hafta bana kötü verilen puanları hala unutamıyorum ne kardeşliği ablacım.
Bekliyoruz @Forumdash @mrt-06 @dreamy @xemrexxx ailemiz olarak burda olalımSonuçlar bugün açıklanıyor, 20:00'a kadar oylarınızı özelden bana göndermeyi unutmayın.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @denizz19 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @hayret bi şey @phoebebuffay @xdragxx @Felon @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Geçen hafta bana kötü verilen puanları hala unutamıyorum ne kardeşliği ablacım.
Aaa evet madur hep sensin cnm @xemrexxx @mrt-06@Forumdash Forumun Halit Argun'u. Serhat 3. Eşi Ender @xemrexxx 4. Eşi yıldız
@Çiğdem Zerrin (Her durumda onu savunuyor ) Şahika'da ben oluyorum her durumda sırtından bıçaklamalı falanım
Sendemi kötü vermiştin 😱😱😱
@Çiğdem görüyorsun dimi nasıl çıkardı yılan dilini yine🐍
Ben valla oy verirken isimleri siliyorum şarkılar kime ait bilmeden veriyorum. Evet kinlendim ama oyuma yansımaz.Sendemi kötü vermiştin 😱😱😱
Ben valla oy verirken isimleri siliyorum şarkılar kime ait bilmeden veriyorum. Evet kinlendim ama oyuma yansımaz.
Ben suan 3. puan durumunu bitirdim, icerde cok tuhaf seyler oluyor.
En az senin kadar.Tarafsızlığın tescilli zaten
Türklerde yabancı seçmeyin diyordum bu sefer yabancılarda da türk seçmeye aynı şeyi dedim Hadise falan olabilirmi dedim ama bu seferde türk seçtin diye 1 verirler @mrt-06 @sokak sanati @keremBu hafta elenen ve ilk 3 ile ilgili hiç bir öngörü söyleyemiyorum.
Rihannalar garanti şarkılarlar olsa da Gagalar ve ya Kesha da atak yapabilir gibi? Çok değişik hafta. Türk şarkılarda forumu yakalayabilmek çok daha kolay.
En az senin kadar.
Yine döner sermayeni ayarlaBen suan 3. puan durumunu bitirdim, icerde cok tuhaf seyler oluyor.
Tarafsızlığın tescilli zaten
Yapılması gereken zaten cnmBen valla oy verirken isimleri siliyorum şarkılar kime ait bilmeden veriyorum. Evet kinlendim ama oyuma yansımaz.
Icerde neler dönüyor bir bilsen.Bu hafta elenen ve ilk 3 ile ilgili hiç bir öngörü söyleyemiyorum.
Rihannalar garanti şarkılarlar olsa da Gagalar ve ya Kesha da atak yapabilir gibi? Çok değişik hafta. Türk şarkılarda forumu yakalayabilmek çok daha kolay.
Bende bu haftayi hic kestiremiyorum hangi tahminleri yaptiysam tutturamadim sanirim.Türklerde yabancı seçmeyin diyordum bu sefer yabancılarda da türk seçmeye aynı şeyi dedim Hadise falan olabilirmi dedim ama bu seferde türk seçtin diye 1 verirler @mrt-06 @sokak sanati @kerem