Bunları nerden buldun? Dün gecekileri Survivor resmi sayfası paylaştı da bunları paylaşan hesabı bulamadım.
Bunları nerden buldun? Dün gecekileri Survivor resmi sayfası paylaştı da bunları paylaşan hesabı bulamadım.
Bunları nerden buldun? Dün gecekileri Survivor resmi sayfası paylaştı da bunları paylaşan hesabı bulamadım.![]()
Ben de paylaştım şimdi.Evrim bu ne hal Allah aşkına.
![]()
İki deli bir araya gelmiş.@Sherlock @MasacRE @dreamy @alperuz @xemrexxx @vadikızı @The_Erinch @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 80691
Evrim Barış’a karşı bir şeyler hissediyor olabilir mi.Yanında baya mutlu ve huzurlu görünüyor baksanıza.
Sevgili pozları gibi.
@xemrexxx @Emre Ozansoy @vadikızı @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 80692
Ekli dosyayı görüntüle 80693
Ekli dosyayı görüntüle 80694
Bu ödül sayesinde hepsi iyice kaynaştılar fotoğraflar harika cidden.Nisa'nın bazı resimleri çok iyi...Evrim'in tek çekildiği fotolar var, onlarda harika.
![]()
Bu ödül sayesinde hepsi iyice kaynaştılar fotoğraflar harika cidden.![]()
Barış geçen iletişim ödülünde Evrim’le Evrim’in arasını yapayım diyordu bence hiç uğraşmasın kendisi Evrim’le olacak gibi.Çok iyi bunlar ya...Barış elden gidiyor.
![]()
Barış geçen iletişim ödülünde Evrim’le Evrim’in arasını yapayım diyordu bence hiç uğraşmasın kendisi Evrim’le olacak gibi.![]()
İzledim tabi sadece forumda yoktum.Evet, geçen hafta ki lunapark olan kısmı izledin mi bilmiyorum. Orada da güzel fotoğraflar vardı.Çok iyi oldu bu ödül onlara.
![]()
Sizin fandom karşı çıkar diye düşünüyorum.Yakışırlar ama.Çok güzel duruyorlar.
![]()
Sizin fandom karşı çıkar diye düşünüyorum.![]()
İkinci fotodaki şaşkınlığı çok iyi
Melek görmesem inanacam.Bizimkiler melek gibi, bir şey demez.![]()