Beni Temmuz’a dönüştürme
Beni Temmuz’a dönüştürme
Şarkım zaten muhteşem üzerine söz söylemeye gerek yokBaşartma o zaman. Şarkını öv bi şey yap. Etkile halkı![]()
Bu seferde @sokak sanati na bişi yapmıssın herkes nie senden rahatsız @serhatt korusun seni![]()
![]()
@Forumdash
Beni Temmuz’a dönüştürme![]()
Diğer yarışmada oy vermedim diye böyle yapıyorBu seferde @sokak sanati na bişi yapmıssın herkes nie senden rahatsız @serhatt korusun seni![]()
![]()
@Forumdash
Haketmiştin o puanı
BA NA NEBu seferde @sokak sanati na bişi yapmıssın herkes nie senden rahatsız @serhatt korusun seni![]()
![]()
@Forumdash
Oraya hiç bakamadım bir ara bakacam @sokak sanati![]()
BA NA NE![]()
Koruma zaten afferim sisterimHaketmiştin o puanı![]()
Hiç bişiden memnun olmuyorsunuz 😱 😱 😱 @eskiciBakma canım gerek yok. Beni tebrik falan edersen olmamış atarım.![]()
Kategorilerde sadece kullanılsın diyor sanırım mesala rock diyelim sadece rockta kalsın diyor 90larda veya 2000lerde seçilmesin yada gruplarda seçilen şarkı rockta olmasın her kategori sadece orada seçilsin şarkısı diyor sanırım![]()
Bacımın dediği aşaği yukarı aynı gibiE zaten öyle.Daha önceki haftalarda secilen sarkilar bir daha secilemiyor ki?
@Forumdash'in derdi baska ama anlayan yok sanirim.
![]()
Şu espiriden sonra seni jurilikten de atmak gerekBiliyorum Temmuz olduğunu kimse Haziran demedi zaten
Bu hafta yiyeceğim. Kerpeten nasıl yediyse bende yiyeceğim.
BA NA NE![]()
ÇoktaaaaanSende mi sırt döndün Aliço'ya. İnşallah buradan postalayacagıZ bu hafta. Beyonce'e 1 puan Ver canım.![]()
Onun korumasına ihtiyacım yokKoruma zaten afferim sisterim![]()
![]()
![]()
Onu memnun edemezsin zaten boşver
Ben çok anlatamıyorsamda seni anladım sanırım abicim 1 şarkı 1 kategoriye ait olsun diyorsun çünkü 1 şarkı bir çok kategoride seçilebiliyor Bu Akşam Ölürümü rockta seçecektim @kerem başka yerde seçildi dedi