Ben hakkından gelirimAnneannem var. Azize Aslanbey kadar olmasa da eli maşalıdır.
Ben hakkından gelirimAnneannem var. Azize Aslanbey kadar olmasa da eli maşalıdır.
Sister'lık
Bir üst mesajda ben kullandım .ss
İşte ona izin vermem o kıymetlim.
Bu aileye bi dizi mi çeksem.
Hoşt, ben sadece @Özgür lerin konağını yönetmek istiyorum
Dizi çek @mrt-06 @Özgür @serhatt Çift olarak ve @sokak sanati da yenigiller olarak rakip düşman aileler olsun @alperuz @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @dreamyBen düşman aile kuracağım. Yılangiller olacağız
Anneanneni bana mı tercih ediyorsun 😱İşte ona izin vermem o kıymetlim.
Ay sen ne güzel bir konu açmışsın öyle şuan onu görünce tercih etmemeye karar verdim.Anneanneni bana mı tercih ediyorsun 😱
Cennet mahallesi gibiDizi çek @mrt-06 @Özgür @serhatt Çift olarak ve @sokak sanati da yenigiller olarak rakip düşman aileler olsun @alperuz @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Bizim çift durumu yakar yıkar ortalığı kız.Dizi çek @mrt-06 @Özgür @serhatt Çift olarak ve @sokak sanati da yenigiller olarak rakip düşman aileler olsun @alperuz @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Onunla uğraşıyorum iki saattirAy sen ne güzel bir konu açmışsın öyle şuan onu görünce tercih etmemeye karar verdim.
Çok mutlu oldum şimdi oraya geçip yorumumu yazacam.Onunla uğraşıyorum iki saattir
Bu diziden kimse sağ çıkamaz.Dizi çek @mrt-06 @Özgür @serhatt Çift olarak ve @sokak sanati da yenigiller olarak rakip düşman aileler olsun @alperuz @xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Canım benim hep mutlu olÇok mutlu oldum şimdi oraya geçip yorumumu yazacam.
Kıskanma
Daha çok korku @ÖzgürKıskanma
Hep beraber.Canım benim hep mutlu ol