Emre Ozansoy
Moderatör
evet twiiterde bunu konuşuyor aycan sms için böyle mesaj veriyor diyorlar
Beklerim ben ondan.
evet twiiterde bunu konuşuyor aycan sms için böyle mesaj veriyor diyorlar
Beklerim ben ondan.![]()
Beklenir bencede iletişimde ne yaptığını gördük
Aynen, Sherlock Acun bunu da çözer.![]()
Hahahahahahahahaha
Bir sayfa öncesinde bunu dedim aslında bu strateji olmuyor ki. Aksine işi daha da zorlaştırıyor. İlk 3 isim söyleyecek kalan 3’lü aday olacak yani her türlü Aşkım gider bence.Mert yarınki fragmanda takdiğimiz en çok SMS alan üç ismi onların karşısına çıkarmak diyor ama düşününce bu taktiğin uygulanması imkansız çünkü zaten en çok SMS alan ilk iki isim dokunulmaz oluyor ve adaylıkları düşüyor. Hatta eğer ki Mert yine ilk ikiye girerse Onun da adaylığı düşeceği için üç isimde açıklanacak ve en çok SMS alan ilk üç ismin adaylığı düştüğü için gönüllülerin karşısına çıkartamayacaklar bu isimler. Sözde akıllı olan bir adam bunu düşünemedi mi?
Biliyorum fake attım.Emoji koymuş sadece.![]()
Bir an gerçek sandım.
İçinden diyodur zaten.Bir an gerçek sandım.![]()
Ama kim yapmışsa harika yapmış.
![]()
Hahahahah Diablo...İçinden diyodur zaten.Meşhur küfürü var ya onun.
![]()
Eğer ki Mert ilk ikiye girerse, dediğimiz gibi üçüncü isim de açıklanacak ve 3 isim söyleyecekler. Yani ünlülerde tek bir kişi paçayı sıyıracak sadece. Her halükarda Sercan, Yunus Emre, Aşkım'dan en az ikisi aday olacağı için kesin gider birisi ünlülerden.Bir sayfa öncesinde bunu dedim aslında bu strateji olmuyor ki. Aksine işi daha da zorlaştırıyor. İlk 3 isim söyleyecek kalan 3’lü aday olacak yani her türlü Aşkım gider bence.![]()