19-25 Eylül 2011 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,406
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]1[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]BesaleT[/TD]
[TD="align: right"]717[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]2[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]cevaa[/TD]
[TD="align: right"]511[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]3[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]Fks14[/TD]
[TD="align: right"]413[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]4[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]OzaN[/TD]
[TD="align: right"]360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]5[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]αяѕℓαη[/TD]
[TD="align: right"]337[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]6[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]force13[/TD]
[TD="align: right"]310[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]7[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]BuraK[/TD]
[TD="align: right"]283[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]8[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]dancy1981[/TD]
[TD="align: right"]270[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]9[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]cuimia[/TD]
[TD="align: right"]254[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]10[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]garyoldman[/TD]
[TD="align: right"]212[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]11[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]haingoc1[/TD]
[TD="align: right"]155[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]12[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]xdragxx[/TD]
[TD="align: right"]140[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]13[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]OsmanAslan[/TD]
[TD="align: right"]126[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]14[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]Young Boy[/TD]
[TD="align: right"]101[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]15[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]omomatic2007[/TD]
[TD="align: right"]101[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]16[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]kaan955[/TD]
[TD="align: right"]67[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]17[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]emreemreu[/TD]
[TD="align: right"]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]18[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]Danger UA![/TD]
[TD="align: right"]51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]19[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]LeqeND KiLLeR[/TD]
[TD="align: right"]42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"]20[/TD]
[TD="width: 50%, align: left"]azamiturk[/TD]
[TD="align: right"]30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 1%, align: center"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kardeşim .. burası forum .. herkez kendi düşüncelerini dile getirebiliyor herhalde . burası mahkeme değil karakol değil jandarma değil v.s v.s tamam özür dilerim . ama cidden el alışkanlıgı ve kötü anlamda kullanmadım cümlenin gelişinden de anlaşılıyor zaten . Besalet laf eder etmez , alınır alınmaz o ona kalmış bişey .. ama bir mod. ( isterse çaylak üye olurmuş cart curt. herneyse ) ne derse desin benim yazı stilime karışamaz . madem burası forum dilediğim yazımı yazarım . ama gerektiğinde de özür dilemesini bilen bir insanımdır . Besaletden tekrardan özür diliyorum . ama osmanaslan . daha dünki çocuk bana çıkmış laf ediyor .

Kardeşim .. burası forum .. herkez kendi düşüncelerini dile getirebiliyor herhalde . burası mahkeme değil karakol değil jandarma değil v.s v.s tamam özür dilerim . ama cidden el alışkanlıgı ve kötü anlamda kullanmadım cümlenin gelişinden de anlaşılıyor zaten . Besalet laf eder etmez , alınır alınmaz o ona kalmış bişey .. ama bir mod. ( isterse çaylak üye olurmuş cart curt. herneyse ) ne derse desin benim yazı stilime karışamaz . madem burası forum dilediğim yazımı yazarım . ama gerektiğinde de özür dilemesini bilen bir insanımdır . Besaletden tekrardan özür diliyorum . ama osmanaslan . daha dünki çocuk bana çıkmış laf ediyor .

Ben sadece uyardım tabi burda istediğini yazabilirsin serbest ama küfür falan yasak el alışkanlığı olduğunu anladım zaten ben sadece dikkat etmen için söyledim 😉

Burası FORUM. Evet ama küfretmek BANLANMAYA bile neden olan bir sebeptir moderatörüm evet AMA EN BAŞTA BİR ÜYE olarak sana müdahale ederim beğenmiyorsan git nerede *k diyorsan de hadi.

Kimin çocukça davrandığı belli. Daha fazla açtırtma ağzımı şimdi.

Ya tamam ettim küfür kabul ediyorum .. ama o anlamda söyledim 😉 besalet anlamış zaten .. hayır mesajda ana avrat kaysamm bir şey demiycem .. birden çok ters çıktın laflarına dikkat et biraz . uyarcaksan adam gibi uyar haddini bil

Ya tamam ettim küfür kabul ediyorum .. ama o anlamda söyledim 😉 besalet anlamış zaten .. hayır mesajda ana avrat kaysamm bir şey demiycem .. birden çok ters çıktın laflarına dikkat et biraz . uyarcaksan adam gibi uyar haddini bil

Kötü niyetin var,demiyorum ama yasak,diyorum sert çıkıştığım yok banane senden ne yaparsan yap ama burası forum,küfrederim,diyemezsin hadi selametle.

Kimin hadsizlik yaptığı ortada.