The_Erinch
Süper Favori Üye
Cemal iyice pasif oldu. Yasin'e uya uya. Gerçek yüzünü görmesi lazım.Bu sezon Cemal Can için az az göz atıyorum. Kim elendi, olay falan varmı diye. Ama hiç oturup bir saat bile izlemişliğim yok. Oyunlar çok uzun ve sıkıcı bence.![]()
Onun ses tonu yeter. Çocuğa bayılıyorum.Cemal iyice pasif oldu. Yasin'e uya uya. Gerçek yüzünü görmesi lazım.
Bence de sıkıcı. Kavga olursa heeycanlı.![]()
Onun ses tonu yeter. Çocuğa bayılıyorum.![]()
@sokak sanati kimi tutuyorsun sen.![]()
Ama malum mesele yüzünden kankası sadece.Burada tanıyamadım Danla'nın sevgilisi zannettim. Aşırı iyi çıkmış.
Hiiçç belli olmazzzAma malum mesele yüzünden kankası sadece.![]()
Canım bu Danla'nın tatllcı sevgilisi olduğu zaman da vardı.Hiiçç belli olmazzz![]()
Olm kavga olduda ne oldu... hemen cezayı yapıştırdılar programa.. o nedenle nisa ile devamCemal iyice pasif oldu. Yasin'e uya uya. Gerçek yüzünü görmesi lazım.
Bence de sıkıcı. Kavga olursa heeycanlı.![]()
Yaktım reyize..İzlemiyorum.😡
Turabi'ye 2018 yılında yapılan haksızlıktan sonra nefret ettim. Yine yaramız kanadı.@Maskeli Fedai
Cemal Can.Bu sezon Cemal Can için az az göz atıyorum. Kim elendi, olay falan varmı diye. Ama hiç oturup bir saat bile izlemişliğim yok. Oyunlar çok uzun ve sıkıcı bence.![]()
Sen neyini beğeniyorsun canım.Cemal Can.![]()
Bu nasıl bir soru?Sen neyini beğeniyorsun canım.![]()
Ha şu an beynimdeki sorulara cevap buldum, tşk cnm.Bu nasıl bir soru?Komple kendisini. Özellikle jest ve mimiklerini, ani çıkışlarını...
Yeni güncelleme gelmiş sanırım sanaBu nasıl bir soru?Komple kendisini. Özellikle jest ve mimiklerini, ani çıkışlarını...
Bu yıl finala giderse kesin şampiyon bu. Sempatisi ile herkesin gönlünü kazandı.
Forumu toptan bozduk.