konusunda muhterem insan xemrexxx anılmış üyedirBircok Türk dizisi sebebiyle ortak noktamizin cok olmasi yanisira xemrexxx ile bazi sohbetlerini sevdigim üyedir.
Forum saati normal saatten geri olduguna göre sabahın 5'in de rüyanda mı gördünSıradan bir faruk'tur @Forumdash
İftara hazırlanıyordur Bende acıktım iyice zaten.Şuan forumda olması gereken @Forumdash 'ım. Nerden Faruk
İftara hazırlanıyordur Bende acıktım iyice zaten.
Yaşlandı abicim hak ver sende.Tutmuyor o. Her iftar saatinde burada oluyordu şimdi yok.
Yaşlandı abicim hak ver sende.
İlgi bekliyor sanki bana öyle geldi. @ForumdashO kadar muhalif olduğu bi olayı nasıl unutur. İlaçlarını alması gereken üye diyorum bundan sonra
İlgi bekliyor sanki bana öyle geldi. @Forumdash
Anladım. @Forumdash
Yorumlarını çok beğendiğim bir editör. Hem geyik yapabilen hem de ciddi yazabilen ender üyelerden. İlk mesajlarından belliydi böyle biri çıkacağı. (yani kaliteli)
" " smile'ının patenti olmayan sahibi
Forumca severiz kendisini çok iyi yorumları var
emreye katlanabilen sabırlı insan diziler konusunda zevkleri çok iyi birde kitap okumayı sevse ben alıp yollayacağım kitapları ona neyse forumda yeri ayrı olan üyelerden biri benim için
Sizler nerdesiniz Görmemişim sizleri ve şuan içim eridi Tşkler sizler de geri dönsenizBen yorum yapmamışım. 😱
Forumda kendime yakın hissettiğim, fikirleri, yorumları kaliteli bir insan. İsmi belli olmayan ve adına forum sitesi açılmış bir üyedir tıpkı benim gibi.
İkimizde illucuyuz. Ortak yönümüzün çok olduğunu düşünmemden dolayı forumda çok sevdiğim üyelerden birisi kısaca.
Tutmuyor o. Her iftar saatinde burada oluyordu şimdi yok.
Sizler nerdesiniz Görmemişim sizleri ve şuan içim eridi Tşkler sizler de geri dönseniz
Ahahah sen mi hortlattın Yalnız nokta atişı olmuş @Harunnn60
Yarın program sonrası yoklama yapıcam @Çiğdem bellietmeyınSon 2 haftadir sabrimi zorlayan 4 üyeden biri. Egleniyoruz ama tabii ki. @Forumdash
Arap adamlar da olmasa hic gülemeyecegim sanirim. @Çiğdem
Neyin yoklamasiymis o.
araplarin yoklamasıNeyin yoklamasiymis o.